- Ikke forvent seier mot Arsenal

Ramos tror åtte års tørketid vil fortsette.

(Dagbladet.no): Lørdag er det klart for Tottenham-manager Juande Ramos\' første møte med den store erkerivalen, når Spurs gjester Arsenal på Emirates.

Tottenham har ikke slått naboen i fotballkamp på åtte år, og fansen bør ikke håpe på noe opptur denne helgen heller, om man skal tro sjefen.

- Dette er ikke tiden for å sammenlikne oss med dem. Vi går ikke til denne kampen med normale forberedelser, vi hadde kamp for to dager siden, og vi har spillere suspendert, skadet og utilgjengelige, sier Juande Ramos ifølge Daily Mirror.

Zokora må sone

Didier Zokora ble utvist i ligacupoppgjøret mot Manchester City onsdag, og Tottenhams anke førte ikke fram. Dermed føyer også han seg inn i rekken av folk som er uaktuelle til lørdagens oppgjør.

At Arsenal også spilte kamp på onsdag velger Juande Ramos å bagatellisere.

- De spilte i midtuka, men ikke med sine beste spillere. De stiller sitt sterkeste lag på lørdag, sier Tottenham-manageren.

Dawson må trolig spille

MÅ SONE: Didier Zokora og Spurs anket tre-kamps-karantenen midtbaneankeret fikk mot Manchester City i midtuka - uten å bli hørt av FA. Foto: REUTERS/SCANPIX
MÅ SONE: Didier Zokora og Spurs anket tre-kamps-karantenen midtbaneankeret fikk mot Manchester City i midtuka - uten å bli hørt av FA. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

Didier Zokora vikarierte i midtforsvaret mot City, og håpet om at Ledley King skulle bli klar til kampen mot Arsenal forsvant denne uka.

Dermed blir trolig en nylig treningsklar Michael Dawson kastet inn i Spurs\' tynnslitte bakre rekke lørdag formiddag.

- Det er hardt å være uten Ledley King, men det er et problem vi har med alle forsvarerne våre - de er jo skadde alle sammen, klager Ramos.

RUSTEN: En nylig klar Michael Dawson får trolig oppgaven med å stoppe Adebayor og de andre på lørdag.
OPPGITT: Skadeproblemene bare fortsetter for Tottenham-manager Juande Ramos.