- Ikke gal nok til å sammenlikne meg selv med Messi

Bayern-spiss Mario Gómez bøtter inn mål denne sesongen.

STORSCORER: Mario Gomez er en av hovedgrunnene til at Bayern München fortsatt kan drømme om Champions League-tittelen.Foto: SCANPIX/AFP/CHRISTOF STACHE
STORSCORER: Mario Gomez er en av hovedgrunnene til at Bayern München fortsatt kan drømme om Champions League-tittelen.Foto: SCANPIX/AFP/CHRISTOF STACHE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bayern München-spiss Mario Gómez mener det er «galskap» å sammenligne ham med Barcelona-stjerne Lionel Messi, som han mener er tidens beste fotballspiller.

Gómez har gjort elleve mål i mesterligaen denne sesongen. Bare Messi er foran med én scoring mer på toppscorerlisten i Europas gjeveste klubbturnering. I tysk Bundesliga har Gómez vartet opp med 23 fulltreffere for et gulljagende Bayern-lag.

Storscorerens suksess har gjort at tyske medier stadig har satt ham opp mot Messi og argentinerens ballkunst. Før tirsdagens returkamp hjemme mot Marseille i mesterligaens kvartfinale, fnyser Gómez av sammenligningen.

- Jeg er ikke gal nok til å sammenligne meg selv med Messi. Han er den beste fotballspilleren noensinne, og vil for alltid være det. Jeg skjønner at det finnes verre ting enn å bli sammenlignet med Messi, men jeg strever ikke etter å kopiere ham. Jeg prøver bare å gjøre mitt beste for laget, sier 26-åringen.

Bayern München leder 2-0 før gjestene fra Frankrike kommer på besøk tirsdag. Gómez scoret det første målet i Marseille forrige uke.

(NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer