- Ikke gal nok til å sammenlikne meg selv med Messi

Bayern-spiss Mario Gómez bøtter inn mål denne sesongen.

STORSCORER: Mario Gomez er en av hovedgrunnene til at Bayern München fortsatt kan drømme om Champions League-tittelen.Foto: SCANPIX/AFP/CHRISTOF STACHE
STORSCORER: Mario Gomez er en av hovedgrunnene til at Bayern München fortsatt kan drømme om Champions League-tittelen.Foto: SCANPIX/AFP/CHRISTOF STACHEVis mer

Bayern München-spiss Mario Gómez mener det er «galskap» å sammenligne ham med Barcelona-stjerne Lionel Messi, som han mener er tidens beste fotballspiller.

Gómez har gjort elleve mål i mesterligaen denne sesongen. Bare Messi er foran med én scoring mer på toppscorerlisten i Europas gjeveste klubbturnering. I tysk Bundesliga har Gómez vartet opp med 23 fulltreffere for et gulljagende Bayern-lag.

Storscorerens suksess har gjort at tyske medier stadig har satt ham opp mot Messi og argentinerens ballkunst. Før tirsdagens returkamp hjemme mot Marseille i mesterligaens kvartfinale, fnyser Gómez av sammenligningen.

- Jeg er ikke gal nok til å sammenligne meg selv med Messi. Han er den beste fotballspilleren noensinne, og vil for alltid være det. Jeg skjønner at det finnes verre ting enn å bli sammenlignet med Messi, men jeg strever ikke etter å kopiere ham. Jeg prøver bare å gjøre mitt beste for laget, sier 26-åringen.

Bayern München leder 2-0 før gjestene fra Frankrike kommer på besøk tirsdag. Gómez scoret det første målet i Marseille forrige uke.

(NTB)