Ikke gi opp!

- Unnskyldningene må bort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Har du lyst til å være med i trekningen av et weekendopphold for to på Rica hotell, og en drøss med andre gode premier? Svar på vårt OL-spørsmål her.

(Dagbladet.no): Trening er ikke for alle. Noen liker ikke treningssenter, og noen liker ikke lagidrett. Andre derimot liker ikke å trene i det hele tatt.

Skiskytterjentene skal ut i dag og gå 4 x 6 kilometer. Og for de jentene der er det ikke noe som heter «i dag gidder jeg ikke å trene».

Men selv om du ikke er like treningsnarkoman som dine venninner eller som din partner er det fortsatt håp. Du kan være aktiv i hverdagen, uten at du trenger å gå på SATS på kvelden.

- Det kan være lettere å få treningen inn i den travle hverdagen din om du tenker på å være aktiv i løpet av dagen, og ikke bare tenker på å måtte gå på treningsstudio, skriver den amerikanske kjendistreneren, Kathy Kaehler.

Kaehler har gitt ut flere bøker omkring temaet og har vært personlig trener for blant annet Julia Roberts, Drew Barrymore, Cindy Crawford og Samuel Jackson

Her er tre gode råd fra Kaehler:

• Bor eller jobber du i tredje eller fjerde etasje? Gå trappen i stedet for å ta heisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer