- Ikke glem at det var sånn vi endret historien for alltid

Spania, europa- og verdensmester, får kjeft for å spille for kjedelig.

FOR GODE? Cesc Fabregas, Santi Cazorla og Andrés Iniesta leker med ballen under trening i Polen. Det gjør de litt for mye, mener kritikerne av den spanske spillestilen, som mener Spanias pasningsdominans blir kjedelig. Foto: SCANPIX/EPA/KAMIL KRZACZYNSKI
FOR GODE? Cesc Fabregas, Santi Cazorla og Andrés Iniesta leker med ballen under trening i Polen. Det gjør de litt for mye, mener kritikerne av den spanske spillestilen, som mener Spanias pasningsdominans blir kjedelig. Foto: SCANPIX/EPA/KAMIL KRZACZYNSKI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Semifinale i Fotballstudio i morgen kl. 20.45: Portugal - Spania

(Dagbladet): Eleganse, ballbesittelse, finesser og effektivt angrepsspill har vært merkevarene til det spanske landslaget. De har blitt hyllet for sin fantastiske fotball.

Men nå er kritikerne på banen. At Vicente del Bosque stiller førsteellevere uten spisser, at spanjolene kontrollerer kampene fullstendig til sin egen fordel, triller og triller motstanderne i senk - det har frustrert deler av fotballseerne.

Ikke bare i England, der flere meningsholdere har uttrykt misnøye, spesielt etter Frankrike-kampen. Og der en kommentator sa det slik:

- Å se på Spania er litt som å være på skolen: Du vet det er bra for deg, men du sitter likevel og venter på at klokka skal ringe ut.

For selv i hjemlandet er folk tydeligvis skuffet over underholdningen fra heltene sine. En av Spanias største sportsaviser Marca spurte sine lesere følgende:

- Kjeder spillet til landslaget deg?

Hele 65 prosent hadde svart ja i går.

Forandrer seg ikke På dagens pressekonferanse ville journalistene igjen ha svar på hvorfor den spanske fotballen har vært så lite underholdende i EM, eller rettere sagt, hva spillerne synes om kritikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer