- Ikke gode nok

Før trekningen avskriver Trond Sollied Norges sjanser i et EM.

Uenig med Sollied?

 • Diskuter hvor langt Norge kan gå i EM-sluttspillet! Brugge-treneren er en av flere kandidater til å overta landslaget etter Nils Johan Semb. I dag slenger han ut en kraftig breiside mot Semb og landslaget.

  - Norge er ikke gode nok til å hevde seg i EM. Spillerne er for dårlige og landslaget tør ikke nok. I tillegg sliter vi med å score, sier Sollied til Adresseavisen.

  Derfor er ikke Sollied særlig spent på trekningen kl. 12.15 i dag. Han synes det er trist at de norske landslagsgutta har mislyktes.

  - Det kjedeligste er at vi aldri har fått sett potensialet i dette laget. De spiller med høye skuldre og klarer ikke å ta ut sitt beste, sier Sollied.

  Han åpner for at Norge kan overraske, men bare hvis spillerne får tilbake selvtilliten.

  Sollied kritiserer ingen av landslagsstjernene direkte, men sier han savner profiler som blant andre Rune Bratseth og Erik Thorstvedt på dagens lag.

  Og for sin egen del gjentar Sollied det han aller først sa til Dagbladet 9. september, om at han bare er aktuell som landslagstrener dersom han får kombinere jobben med trenerrolle i Belgia.

  - Skulle det skje, må jeg kombinere landslagsjobben med oppgavene mine som trener i Brugge, sier Sollied.

  (Dagbladet.no)

TØYS Å VINNE PLAYOFF?</B> Slik Trond Sollied ser det, her med Brugge-spiss Rune Lange, har ikke Norge noe i EM-sluttspillet å gjøre.