- Ikke godt nok for opprykk

Lyn-Skeid 1-1. - Slik vi spiller for tida, er vi ikke gode nok for opprykk, sier en skuffet Lyn-trener Hallstein Saunes jr. etter gårsdagens poengdeling i Oslo-derbyet på Bislett.

Etter en ønskeåpning og ledelse ved pause, falt Lyn betenkelig av de siste tre kvarterene.

-Da var vi både temposvake, og spilte for omstendelig. Det var ikke Skeid som ødela for oss, det greide vi sjøl, sier Lyn-treneren etter at laget hans hadde sakket ytterligere akterut i opprykkskampen mot Byåsen og Odd Grenland.

Åpnet tamt

Lyn styrte stort sett førsteomgangen, etter at Thomas Østvold hadde gitt laget ledelsen på en returball fra tre meter. Ole-Martin Johansen bragte balanse i regnskapet etter en times spill.

- Vi åpnet tamt, men kom oss etter hvert. Mens Lyn har opprykksambisjoner, er vår målsetting å bygge et godt lag og bli blant de fem beste. Opprykk tenker vi ikke på, sier Skeid-kaptein Knut Helge Hagen.

Lyn-spillerne er lovet 400 000 kroner på deling hvis laget blir Tippeligalag neste år. Det mest realistiske nå, er å håpe på tredjeplassen som gir kvalifisering.

Bra defensivt

- Vi har potensiale til å greie jobben, men da må vi prestere bedre enn i går. Defensivt holder vi mål. Offensivt er vi svakere enn vi bør være, sier Lyn-trener Hallstein Saunes jr.

Lyn har budsjettert med 500 tilskuere på hjemmekampene. I det ufyselige regnværet i går var det 245 betalende tilskuere.

<PROBLEMER:</B> Lyns trener, Hallstein Saunes jr., sliter med å få Lyn-gutta til å spille god fotball.