- Ikke godt nok for opprykk

Lyn-Skeid 1-1. - Slik vi spiller for tida, er vi ikke gode nok for opprykk, sier en skuffet Lyn-trener Hallstein Saunes jr. etter gårsdagens poengdeling i Oslo-derbyet på Bislett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter en ønskeåpning og ledelse ved pause, falt Lyn betenkelig av de siste tre kvarterene.

-Da var vi både temposvake, og spilte for omstendelig. Det var ikke Skeid som ødela for oss, det greide vi sjøl, sier Lyn-treneren etter at laget hans hadde sakket ytterligere akterut i opprykkskampen mot Byåsen og Odd Grenland.

Åpnet tamt

Lyn styrte stort sett førsteomgangen, etter at Thomas Østvold hadde gitt laget ledelsen på en returball fra tre meter. Ole-Martin Johansen bragte balanse i regnskapet etter en times spill.

- Vi åpnet tamt, men kom oss etter hvert. Mens Lyn har opprykksambisjoner, er vår målsetting å bygge et godt lag og bli blant de fem beste. Opprykk tenker vi ikke på, sier Skeid-kaptein Knut Helge Hagen.

Lyn-spillerne er lovet 400 000 kroner på deling hvis laget blir Tippeligalag neste år. Det mest realistiske nå, er å håpe på tredjeplassen som gir kvalifisering.

Bra defensivt

- Vi har potensiale til å greie jobben, men da må vi prestere bedre enn i går. Defensivt holder vi mål. Offensivt er vi svakere enn vi bør være, sier Lyn-trener Hallstein Saunes jr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer