Ikke hør på drosjesjåføren din!

Drosjas andrelag er ikke hva det var i norsk fotball. Det er bra for Åge Hareide.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• I GÅR: 14 år, stappmett og lei

VALLETTA (Dagbladet): 

OM ÅGE HAREIDE har lyst til å fortsette som landslagstrener, er det heldig for ham at drosjesjåførene rundt Ullevaal stadion nå helst kan mer om cricket enn fotball.

Det var ikke slik da han ivret etter å få denne jobben. Da målbar taxi-snakket folkemeningen, og Åge tunet seg veldig tett opp til den mest populære frekvensen, mens Nils Johan Semb slet med matleie stjerner og et storforlangende publikum.

For tett mente Semb. Sjefsbyttet på landslagsbenken i november 2003 var ikke av det hjertelige slaget, men forgjengeren viste seg mer enn klok nok. Da Nils Johan på rekordtid endret imaget sitt fra mislykket landslagstrener til Norges desidert beste TV-kommentator i det samme faget, skjedde det uten en eneste finte til etterfølgeren.

Stort lekrere kan det ikke gjøres.

ÅGE SELV gjorde det som vanlig mest stort:

– Jeg er ikke Jesus, uttalte han i et avisintervju for over tjue år siden, da han kom hjem fra proffkarrieren i England for å redde gamleklubben Molde.

Da vi så sitatet dagen etter hevdet noen onde tunger i Dagbladets sportsredaksjon at Åge måtte ha blitt feilsitert. Det han mente å si var vel heller:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer