FORTSETTER Å STØTTE LYN: Bastionen kommer ikke til å fortsette å støtte Lyn til tross for at klubben har gått konkurs. '
Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix
FORTSETTER Å STØTTE LYN: Bastionen kommer ikke til å fortsette å støtte Lyn til tross for at klubben har gått konkurs. ' Foto: Trond Reidar Teigen / ScanpixVis mer

- Ikke hverdagskost å se klubben du elsker gå konkurs

Men Bastionen lover å fortsette å støtte Lyn.

|||(Dagbladet): Etter nesten to år med dårlig økonomi valgte Lyn-styret i kveld å slå seg konkurs.

Svikt i sponsorinntekter har ført til at klubben ikke har nok kapital til å drive klubben ut 2010 uten å havne i mer økonomisk uføre ved en senere anledning.

- Vi har jobbet beinhardt og har prøvd så og si alt for å nå målet om å sikre oss nok kapital. Det kom litt, men vi måtte til slutt si at nok var nok, sier Rolf-Magne Walstad til Dagbladet.

Lyns supporterklubb Bastionen har bidratt til arbeidet med å skaffe penger, og stile selv nesten 100 000 kroner til disposisjon fra egen lomme.

- Scenarioet har jo hengt over oss lenge, og vi har på en måte vært forberedt på at dette kunne skje. Men det kom likevel som et sjokk. Det er ikke hverdagskost at klubben din går konkurs, sier talsmann Jørgen Holbæk Hanssen til Dagbladet.

Men Bastionen lover å ikke gi seg.

- Vi fortsetter. Soleklart. Vi leker ikke supportere. Lyn Fotball har et lag i 6. divisjon og det blir jo vårt beste lag nå. Kanskje vi kommer oss til 3. divisjon om noen år, men det tar nok noen år før FK Lyn er oppe i eliten igjen, men vi skal være der, sier Hanssen.?

KONKURS: Daglig leder i Lyn Rolf-Magne Walstad.
Foto: Morten Holm / Scanpix
KONKURS: Daglig leder i Lyn Rolf-Magne Walstad. Foto: Morten Holm / Scanpix Vis mer