- Ikke i krig med Svennis

Manchester U-sjef Alex Ferguson avviser at Rio Ferdinands operasjon er et stygt pek mot England-sjef Sven-Göran Eriksson.

Seaman tilbake for England

Svennis ble tatt helt på senga da journalister lørdag fortalte ham at stopper Ferdinand ikke kan spille mot Slovakia og Makedonia på grunn av en kneoperasjonen.

Da hadde Eriksson nettopp fortalt pressen at alle de aktuelle spillerne var friske, bortsett fra Robbie Fowler.

Etter at Ferguson trakk Paul Scholes og David Beckham fra forrige landskamp, spekuleres det i at United-sjefen med med vilje la Ferdinands operasjon til landskampuka.

Nå sier den skotske manageren at Svennis ikke ble varslet, fordi avgjørelsen om å operere Ferdinand ikke ble tatt før lørdag ettermiddag.

- Noen prøver å splitte meg og Sven-Göran Eriksson. Jeg regner med at det er en god historie hvis England-sjefen og Manchester United-manageren er i krig. Men jeg kan si helt klart at verken jeg eller Sven faller for den. Vi har et godt forhold, sier sir Alex til

The Independent

.

Skotten hevder at han støtter England og Svennis fullt ut foran EM-kvalikkampene.

- Jeg synes alltid det er fint å sende spillere på England-oppdrag, hvis de er friske og vil reise. La meg si det kategoris: Sven og jeg har ingen problemer, og kommer ikke til å ha det heller.

(Dagbladet.no)

<B>RØD DJEVEL: United-sjef Alex Ferguson bedyrer sin uskyld når en av hans spillere nok en gang ikke kan spille England-kamp.