- Ikke ideelt med Solskjær og Larsson sammen

Drillo tror de er best hver for seg.

(Dagbladet.no): Henke Larsson og Ole Gunnar Solskjær fikset avansement for Manchester United i FA-cupen i går. Men noe norsk/svensk spisspar fikk vi aldri se - slik Sir Alex Ferguson opprinnelig hadde lovet.

Egil «Drillo» Olsen tror den beste løsningen for United er at det fortsetter slik.

- Det er to fantastiske fotballspillerne, men de er ikke noe ideelt spisspar. Begge er goalgettere, og veldig fornuftige i bevegelsene i straffefeltet. Men ingen er spesielt hurtige, sier Drillo til Dagbladet.no.

Han tror likevel de to veteranene kan fungere sammen i enkelte kamper, hvor United spiller mot en underlegen motstander.

- Med så gode medspillere og hurtige folk på kantene, vil de nok være gode mot lag United dominerer mot - og det gjør de jo som regel på hjemmebane. Men i en Champions League-kamp på bortebane er jeg ikke så sikker på at jeg ville startet med dem, sier han.

Ekstremt imponert

Etter matchvinner-goalen mot Aston Villa i går er Ole Gunnar Solskjær oppe i ni mål denne sesongen. Det er ett mer enn Wayne Rooney selv om Solskjær har spilt mye mindre.

- Jeg er så vanvittig imponert over Ole Gunnar. At han skulle komme tilbake på denne måten ville jeg ikke satt mye penger på for et par år siden. Comebacket hans er nesten uvirkelig, sier Drillo.

BYTTET PLASS: Ole Gunnar Solskjær og Henrik Larsson fikk ikke et eneste minutt sammen på banen i går, men begge kom på scoringslista. Egil Olsen tror United er best tjent med at Henke og Solskjær brukes hver for seg. Foto: REUTERS
BYTTET PLASS: Ole Gunnar Solskjær og Henrik Larsson fikk ikke et eneste minutt sammen på banen i går, men begge kom på scoringslista. Egil Olsen tror United er best tjent med at Henke og Solskjær brukes hver for seg. Foto: REUTERS Vis mer

Solskjær betegnet det som en «læretime i bevegelse» å observere Henke Larsson fra benken i går. Til Dagbladet i dag sier han dette om svensken:

- Vi har fått en ny medspiller på laget, og han har noe å lære meg. Touchen. Bevegelsene.

Drillo mener uttalelsene er en ny bekreftelse på en av Solskjærs fremste egenskaper: Ydmykheten.

- Han er veldig flink til å være ydmyk, det skal han ha for. Noe av styrken hans gjennom hele karrieren er at han har vært veldig analystisk, søkende og lærevillig. Det er sånn jeg husker ham fra landslaget, og sånn er han fortsatt i en alder av 33 år, sier Drillo.

- Ikke ideelt med Solskjær og Larsson sammen