Ikke la LSK få viljen sin

Om Jan Åge Fjørtoft fortsetter å spille dum, ødelegger han bare for egne spillere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DET ER mye pent å si om Jan Åge Fjørtofts evne til å leve seg inn i fotballsporten, men i dag har han latt følelsene løpe av med seg.

Det er ikke første gang, og garantert ikke siste. Sånn blir Fjørtoft en artig kar å være sammen med og fotballen som regel morsommere for oss alle sammen.

Men til sammen er det ingen grunn for Norges Fotballforbund til å gi etter for  LSK-trusselen om å holde spillerne sine vekke fra landslaget i påvente av lavere straff for Simen Brenne.

I MORGEN har sannsynligvis Fjørtoft selv tatt det poenget. LSK-sjefen er ikke langvarig dum; han er bare akkurat så ivrig som de fleste ville bli om de hadde gått på en daglig diett bestående av energidrikk og fotballrus.

Når han bare for tørket opp seg selv, kommer erkjennelsen av at det ikke er noen saklig sammenheng mellom forbundets disiplinære straffer og forbundtrener Åge Hareides landslagsuttak.

DERMED går det heller ikke an for klubbene å vise sin uenighet i straffeutmålingen for røde kort ved å ramme Fotballforbundets inntektsmuligheter.

Forbundets valg kan bare rammes demokratisk. Det vil si at Lillestrøm Sportsklubb bruker sine stemmer på fotballtinget til å endre sportens lover eller lovforståelse. Et sånt arbeid tar tid, men er mer enn mulig for en klubb med sterke tradisjoner både på og utenfor banen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer