Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ikke landslagsklasse

Molde fortsetter nedturen i årets Tippeliga og klarte ikke å score hjemme mot Stabæk. Nærmest var Daniel Berg Hestad, som var tilbake i Molde-laget etter å ha vært ute med sykdom i familien.

Før sesongen ble Molde tippet på sølvplass bak Roseborg. Nå kan det se ut som om fjorårets sølvvinner og Rosenborgs største utfordrer de siste åra er i ferd med å rote seg vekk midt på tabellen, ute av stand til å skape sjanser og underholde publikum. Assistenttrener Kalle Bjørklund var svært ordknapp da Dagbladet.no snakket med ham i kveld.

- 0-0 og målløst på hjemmebane. Hva tenker du om det?

- Det er jo to tapte poeng.

- Har du noe å si om underholdnignen dere serverte hjemmepublikummet og TV-seerne?

- Det er vanskelig for meg å bedømme. Men det er klart at vi tenker på at vi ikke klarer å score nok mål til å vinne fotballkamper.

God Hestad

En ting var i hvert fall tydelig på Molde Stadion i kveld. Daniel Berg Hestad løftet hjemmelaget flere hakk da han kom innpå en halv time før slutt. Han kom også til lagets største sjanse i kampen, da han skjøt over mål på et innlegg fra Thomas Mork. Berg Hestad har vært ute av laget den siste tiden på grunn av sykdom i familien. Midtbanegeneralen ville ikke snakke med noen fra pressn og forlot stadion umiddelbart etter kampen.

- Hestad bestemmer selv om han blir med til Bryne og spiller 16. mai. I den situasjonen han er i nå vurderer han fra kamp til kamp om han blir med laget, sa assistenttrener Kalle Bjørklund.

Magne Hoseth var mye aleine på topp i går og hadde en vanskelig jobb mot et godt Stabæk-forsvar. På spørsmål om Hoseth holder landslagsklasse hadde Bjørklund kun en kommentar:

- Jeg synes ikke det.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media