Ikke lenger Northugs talsmann

Otto Ulseths avtale er ikke fornyet.

SIDE OM SIDE: Otto Ulseth har stort sett vært å se der Petter Northug har vært å se i det offentlige rom de siste to sesongene, her på pressekonferanse i regi av Northugs personlige sponsor Red Bull. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
SIDE OM SIDE: Otto Ulseth har stort sett vært å se der Petter Northug har vært å se i det offentlige rom de siste to sesongene, her på pressekonferanse i regi av Northugs personlige sponsor Red Bull. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg er ikke lenger talsmann for Petter Northug, bekrefter Otto Ulseth overfor Dagbladet.

Ulseth har vært å se ved Northugs side i så å si alle offentlige sammenhenger de to siste sesongene. Han har også håndtert alle mediehenvendelser angående Northug — og i flere sammenhenger uttalt seg på Northugs vegne.

- Men jeg har aldri hatt noen personlig avtale med Petter. Norges Skiforbund har vært min oppdragsgiver. I prinsippet har jeg hatt samme rolle overfor alle løperne på elitelandslagene i langrenn for herrer, men det har naturligvis vært desidert mest henvendelser angående Petter, sier Ulseth.

Omorganisering Avtalen med Skiforbundet gikk ut etter endt sesong — og er ikke blitt fornyet. Det samme gjelder forbundets avtale med Rolf Nereng, som har hatt tilsvarende jobb for kvinnelaget. I motsetning til Ulseth, har imidlertid ikke Nereng vært talsperson for de største kvinnelige stjernene.

- At avtalene med Otto og Rolf ikke er fornyet, skyldes hovedsaklig en omorganisering av informasjonsstrukturen i hele Skiforbundet, forklarer langrennssjef Åge Skinstad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer