Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ikke lett å ha Dalglish i bakgrunnen

Hodgson mener legende-skyggen gjorde det umulig i Liverpool.

BLE ERSTATTET: Roy Hodgson (høyre) føler han alltid var i skyggen av Kenny Dalglish etter at sistnevnte ytret ønske om å ha jobben hans som manager i Liverpool.Foto: SCANPIX/REUTERS/Dan Chung/Phil Noble
BLE ERSTATTET: Roy Hodgson (høyre) føler han alltid var i skyggen av Kenny Dalglish etter at sistnevnte ytret ønske om å ha jobben hans som manager i Liverpool.Foto: SCANPIX/REUTERS/Dan Chung/Phil Noble Vis mer

Følg helgas Premier League-kamper i Dagbladets fotballstudio fra kl. 13 i morgen!

West Bromwich-manager Roy Hodgson mener det var umulig for ham å jobbe i skyggen av Kenny Dalglish under sin korte periode som manager i Liverpool.

Hodgson fikk jobben som Liverpool-manager sist sommer, men allerede i januar bar det ut dørene på Anfield etter en elendig første halvdel av sesongen.

- Det er vanskelig å konkurrere med ikoner, sier Hodgson til Sky Sports.

Han er nå manager i nedrykkstruede West Bromwich, som møter nettopp Liverpool til seriekamp lørdag.

- Jeg kom til den riktige klubben, men kanskje var det ikke til rett tid fordi Kenny hadde gjort det klart at han også ønsket jobben, sier Hodgson.

Dalglish fikk ikke jobben i fjor, men ble hentet inn som manager nesten 20 år etter at han trakk seg fra jobben. Nærmest umiddelbart løftet skotten Liverpool ut av problemene.

- Menneskene som bestemte da (i fjor sommer) valgte å gå for meg, og selvsagt satte det Kenny i en vanskelig posisjon fordi han også ønsket jobben. Så når ting ikke gikk bra var det ikke så lett å ha ham i bakgrunnen. Det ville ikke vært lett for noen manager, mener Hodgson.

Dalglish var klubbambassadør for Liverpool mens Hodgson mistet både spillerne og fansen i klubben med 18 ligatitler.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media