Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ikke magisk som Becks

Ole Gunnar Solskjær kan ikke erstatte David Beckham på flanken. Det mener både Ruud van Nistelrooy og Uniteds norske supporterklubb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Beckham har reist og Manchester United sitter med et stort hull på høyreflanken - og på markedssida. I dag snakker toppscorer van Nistelrooy for første gang om Beckhams avskjed.

Nederland-spissen er bekymret for at klubben ikke klarer å erstatte Beckhams fantastiske innlegg.

Det hjelper ikke at Solskjær fikk ros for sitt vikariat på flanken da England-stjernen var skadd forrige sesong.

- All ære til Ole Gunnar Solskjær. Han spilte en flott sesong ute på kanten, men alle vet hva Becks gjør med høyrefoten sin. Ut av den kommer det en en slags magi, som du sjelden ser, sier van Nistelrooy til flere britiske aviser i dag.

Uniteds toppscorer sier rett ut at det er et stort tap for United at Beckham er Real Madrid-spiller nå.

- Vi kommer til å savne ham stort. Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg vil savne ham som en mann, som en fyr i garderoben og som en spiller på banen.

Nederlenderen fulgte Beckham-sirkuset fra USA, og han håpet i det lengste at historiene om et salg var usanne.

- Selv om det ble mer og mer sannsynlig at han reiste, håpet jeg at salget ville gå i vasken. Men nå har det skjedd, og vi må bevege oss videre.

Supporterne er såre

Per Harald Larsen er styremedlem og daglig leder i Manchester Uniteds norske supporterklubb. Han innrømmer at det er sårt at den største stjernen er borte.

Og han er enig med van Nistelrooy i at Solskjær ikke kan overta på kanten.

- Livet går sin gang, men Beckham hadde ekstreme kvaliteter, sier Larsen som tror det er umulig for klubbens i hans hjerte å erstatte Becks.

- Solskjær kan i perioder gjøre det bra på kanten, men han kan ikke på noen måte erstatte Beckham på banen. Kanskje ingen kan det, sier United-lederen til Dagbladet.no.

Nå håper ha og andre fans at Ronaldinho kommer til Old Trafford, bare PSG og United blir enige om en pris.

- Vi trodde han kom denne uka, så skjedde ikke det. Men siste ord er sikkert ikke sagt.

- Ronaldinho er perfekt

Brasilaneren er også van Nistelrooy drømmevalg til å forsterke United.

- Nå forventer jeg et stort navn slik at klubben viser at de mener alvor. Ronaldinho er perfekt for den rollen. Jeg vet han er en spiller som passer inn mellom midtbanen og spisseene, og kan fyllet hullet, sier nederlenderen.

Som er ytterst klar over at ambisjonene ikke blir mindre med Beckham borte. Kravet er ligagull på nytt - og Champions League-seier.

- Manchester United fikk et flott år, vi avsluttet så sterkt. Men jeg tror det blir mye mer jevnt for ligatittelen neste år. Vi kan fortsatt vinne, men det er stadig vanskelig å være best. Vi må bli jevnere.

(Dagbladet.no)

LIGAGULL:</B> Solskjær og Beckham feirer sesongens ligatittel sammen.