OVERTAR CRYSTAL PALACE: Men det spørs om Ian Holloway rekker kampen mot Henning Bergs Blackburn i ettermiddag. Foto: (AP Photo/Jon Super)
OVERTAR CRYSTAL PALACE: Men det spørs om Ian Holloway rekker kampen mot Henning Bergs Blackburn i ettermiddag. Foto: (AP Photo/Jon Super)Vis mer

Ikke Martin Andresen, men Ian Holloway

Jonathan Parr har fått ny manager.

LONDON/OSLO (Dagbladet): Sky Sports kunne torsdag melde at Martin Andresen var en overraskende kandidat til den ledige managerjobben i Crystal Palace.

Nordmannen var også i London denne uka, i uvisst ærend, men den avtroppende Vålerenga-manageren blir ikke Norges tredje manager i Championship med det første.

I dag bekrefter i stedet Blackpool at Ian Holloway forlater klubben til fordel for Crystal Palace.

Dermed får Jonathan Parr en av Fotball-Englands morsomste og mest frittalende managere som sjef.

- Dette er en fantastisk sjanse for meg, og gir meg en ny start. Det er trist å forlate Blackpool, for det er den beste tida i mitt liv, sier Holloway.

En av grunnene til at Holloway vil flytte til London er at han har tre døtre som jobber i byen. Alle tre er døve.

- Jeg ønsker Ian alt godt i hans nye jobb. Han har gjort en fantastisk jobb for oss den tiden han har vært her, og vil bli husket som den suksessfulle manageren i vår historie. Ting skjer fort i fotball, så jeg er ikke sjokkert over avgjørelsen hans, sier Blackpools styreformann Karl Oyston til BBC.

Crystal Palace er for øvrig Henning Bergs første motstander som ny Blackburn-manager i ettermiddag. Der vil Holloway bare være til stede som tilskuer. Han starter jobben førstkommende mandag.