Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ikke mesterliga for Myggen

Erik Mykland ristet av seg febersykdom og spilte en god kamp for 1860 München, men det var ikke nok. Leeds vant 1-0 på Olympiastadion, og Eirik Bakke kan glede seg til mesterligaspill utover høsten. Myggen må nøye seg med UEFA-cup.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bakke var utestengt etter utvisningen i hjemmekampen, men er spilleklar igjen når første mesterligarunde avvikles 12. og 13. september.

Myggen og Thomas Hässler var toneangivende i et 1860-lag som førte kampen mot Leeds. Hjemmelaget skapte også mange sjanser, men et øyeblikks blackout i forsvaret ødela drømmen om å snu 1-2-tapet fra første kamp.

Nærmere enn Hässlers frispark i innsiden av stolpen kom ikke hjemmelaget i en god førsteomgang, men optimismen hersket i garderoben.

- Spillerne mine har bevist at de er rede for mesterligaen, strålte klubbpresident Karl-Heinz Wildmoser i pausen.

30 sekunder ut i 2. omgang ble optimismen avløst av tungsinn, med en fryktelig misforståelse mellom Stephan Passlack og Marco Kurz som ga Alan Smith fri vei mot mål. Spissen feilet ikke, og dermed var ikke lenger ett mål nok for 1860 München.

(NTB)