- Ikke mitt første, men jeg håper det blir mitt siste røde kort

Den tidligere storspilleren Juninho moste ballen i den danske keeperen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den tidligere storspilleren Juninho spiller nå i Major League i USA, for klubben New York Red Bulls

I gårsdagens kamp mot Sporting Kansas City pådro han seg et rødt kort etter å ha smelt ballen i den danske keeperen Jimmy Nielsen i det 90. minutt, da New York Red Bulls lå under 1-0.

Juninho så seg lei av å vente på at Nielsen skulle sette i gang spillet igjen, og går bort og skyter ballen i armen på Nielsen, som kollapser på banen, og vrir seg i smerte mens han venter på at brasilianeren skal få det røde kortet.

Flere medier omtaler den spesielle situasjonen, og selv om Juninho fortjente det røde kortet gjør flere narr av måten Nielsen faller sammen på.

-Dumt gjort Juninho sa selv etter kampen at han angrer på på det han gjorde.

- Jeg er ikke fornøyd med det, og jeg vet ikke hvor mange kamper jeg blir suspendert, sa Juninho til media etter kampen.

- Det var ikke mitt første kort, men jeg håper det blit mitt siste. Jeg innrømmer at jeg kanskje ikke burde gjort det.

Juninho innrømmer at han i et lite øyeblikk mistet besinnelsen, men forklarte også at han skjøt ballen på Nielsen fordi han ble irrirert over hvor mye unødvendig tid han følte Sporting Kansas City brukte, ikke bare på å spille igang ballen, men i flere tilfeller under kampen.

- Jeg var veldig frustrert over keeperen som brukte lang tid, og jeg prøvde å få han til å forte seg, sier han, og legger til at han synes keeperen overdrev etter at han ble truffet av ballen.

- Jeg tror ikke jeg traff han i ansiktet.

Skjønner frustrasjonen Nielsen er ikke enig i med Juninho i at han overdrev.

- Han smalt ballen i meg, og jeg hadde hånden rett foran ansiktet, så hånden ble slått i ansiktet mitt. Jeg fikk en vridning i håndleddet og slo til nesen, sier han til BigAppleSoccer.com

- Hadde jeg ikke fått opp hånden min så raskt hadde jeg nok blitt liggende enda lenger, fortsetter han.

Selv om Juninhos frustrasjon gikk utover dansken, har Nielsen en viss forståelse for det.

- Jeg forventet det ikke, men han var frustrert, og sånne ting skjer når man blir frustrert. Jeg skjønner det, sier Nielsen.

- Når man spiller hjemme vil man ha et bra resultat, og jeg bærer ikke nag til han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer