- Ikke møt opp på trening

Manager sendte bisarr tekstmelding til åtte spillere.

UVANLIG BESKJED: Iain Hume (t.v) er en av åtte Preston-spillere som skal ha fått sjokkmeldingen. Foto: AP Photo/The Canadian Press/NTB scanpix
UVANLIG BESKJED: Iain Hume (t.v) er en av åtte Preston-spillere som skal ha fått sjokkmeldingen. Foto: AP Photo/The Canadian Press/NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Åtte spillere i fotballklubben Preston, som spiller på tredje nivå i England, har fått en tekstmelding med beskjed om å ikke møte opp på trening under oppkjøringen til seriestart. Det er Preston-manager Graham Westley som bruker den mildt sagt uvanlige metoden, melder Daily Mail.

Her er tekstmeldingen som ble sendt til spillerne:

Gutter. Du er en av åtte spillere som jeg forventer har forlatt klubben før sesongstart. Som du tidligere har blitt fortalt vil du nå delta i en spesiell treningsrutine under oppkjøringen, og du vil ikke være med førstelaget når de trener. Ditt treningsprogram starter tirsdag 10. juli, og ikke 3. juli. Jeg vil sende deg flere detaljer når det nærmer seg. Du er fri til å møte mulige arbeidsgivere nå og da. Vær så snill å informer meg før du deltar på et møte. Ikke møt opp på treningsanlegget vårt, og ikke reis utenlands. Du kan bli bedt om å møte oppp på et overgangs-møte på dagen. Detaljer rundt 10. juli vil du få når det passer. I mellomtiden, vær så snill å følge oppkjøringsarbeidet du ble gitt. GW (Graham Westley).

Avisa tror at noen av spillerne som skal ha fått tekstmeldingen er Barry Nicholson, Paul Coutts, Ian Hume og Juhvel Tsoumou. Coutts og Hume blir sett på som to av klubbens beste spillere.

Manager Graham Westley skal ha vært på kant med flere spillere siden han ble ansatt som manager i januar i år. Han har blant annet frigitt 14 spillere etter forrige sesong, og satte syv spillere på overgangs-lista til klubben. Manageren skal også ha uttalt følgende i forbindelse med spillerstallen han råder over:

-Jeg har blitt nødt til å trå forsiktig rundt noe av den mest middelmådige standarden jeg har sett i mitt liv.

Det spørs hvor lenge manageren sitter i sjefstolen. På 21 kamper har han tapt åtte og bare vunnet tre.