- Ikke mulig å forestille seg i de villeste fantasier hvor stort trøkket er

Stolt Drammen-ordfører om byens nye gullgutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): Martin Ødegaard omtales over hele verden. Bare 15 år gammel, er sensasjonsgutten allerede Drammens mest populære innbygger.

- Det er ingen som er over Martin Ødegaard nå om dagen. Han er jo den som får desidert størst oppmerksomhet. Det er Martin som preger TV-sendingene og avisforsidene, sier en smørblid Drammen-ordfører Tore Opdal Hansen til Dagbladet.

- Unike prestasjoner Denne sesongen har 15-åringen gjort seg kjent langt utover bygrensene. Da han ble tidenes yngste spiller til å debutere i en EM-kvalifisering på mandag, nådde oppmerksomheten sitt foreløpige klimaks.

- Prestasjonene hans er jo helt unike. Også sett i et historisk perspektiv. Han er faktisk ikke bare best i nåtid, men selv ikke i historien finner du hans like, sier Drammen-ordføreren.

- Surrealistisk I går var det stille i gatene i Ødegaards hjemby. Kontrasten til hysteriet som følger Norges nye superstjerne, er stor. Grunnene er mange:

Ingen har spilt og scoret i Tippeligaen så ung som han. Ingen har debutert for det norske landslaget tidligere enn han. Ingen har spilt en EM-kvalifiseringskamp med et så beskjedent fødselstall som han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer