UPOPULÆR: Nicklas Bendtner poserte med Juventus-drakta etter at låneavtalen fra Arsenal var klar i august. Juventus sin supporterbutikk hevder de ikke har solgt én eneste trøye. Foto: AP Photo/Daniele Badolato, Lapresse
UPOPULÆR: Nicklas Bendtner poserte med Juventus-drakta etter at låneavtalen fra Arsenal var klar i august. Juventus sin supporterbutikk hevder de ikke har solgt én eneste trøye. Foto: AP Photo/Daniele Badolato, LapresseVis mer

- Ikke én supporter har kjøpt Bendtners trøye

Etter et halvt år i Juventus.

• STUDIO: Følg Champions League fra klokka 20.45.

(Dagbladet): Danmarks største fotballstjerne, Nicklas Bendtner (25), ble i helga tatt for fyllekjøring i København.

Bendtner er lånt ut til storklubben Juventus, men har vært ute med skade siden desember. Dansken er egentlig Arsenals eiendom og ble i august lånt ut til serielederen i Italia.

Men etter over et halvt år i Italia, sliter han med populariteten, ifølge dansk presse.

Dårlig salg
- Vi har aldri solgt en eneste trøye med Bendtners navn, sier Gieseppe Astuto, butikksjef i Juventus' store supporterbutikk i Torino, til B.T.

Bendtner landet i Italia i dag sammen med kjæresten Julie Zangenberg. Det er fortsatt ukjent hvilken reaksjon som venter dansken i Juventus og Arsenal.

FYLLEKJØRTE:  Nicklas Bendtner fikk dommen i København i går. Foto: EPA/KELD NAVNTOFT
FYLLEKJØRTE: Nicklas Bendtner fikk dommen i København i går. Foto: EPA/KELD NAVNTOFT Vis mer

Juventus møter Celtic hjemme i Champions League i kveld.

Lei seg
I går ble det kjent at Bendtner må betale snaut 850.000 kroner i bot etter fyllekjøringen. Han hadde 1,75 i promille.

- Jeg er utrolig lei meg for min handling. Jeg kan trygt si at dette er den verste dagen i mitt liv. Jeg kan ikke beskrive det jeg går igjennom, og jeg er ikke interessert i å dra det ut. Vi er alle mennesker og gjør alle feil, men kan si at det ikke kommer til å skje igjen, sa Bendtner.

Fotballspilleren mister også retten til å kjøre bil og motorsykkel i tre år.