Ole Gunnar Solskjær

- Ikke nådeløse nok

Ole Gunnar Solskjær mener at usikkerhet rundt framtida kan være en av grunnene til at Ander Herrera er skadet.

TAR SELVKRITIKK: Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB Scanpix
TAR SELVKRITIKK: Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB ScanpixVis mer

Ole Gunnar Solskjær holdt fredag morgen sin pressekonferanse før møtet med West Ham lørdag kveld.

Der søker Solskjær og mannskapet seier etter bare en seier på de siste fem kampene.

- Du er aldri fornøyd når du ikke vinner kamper, men vi har møtt gode lag. Vi har ikke hatt helt den troa foran mål som vi burde, sier Solskjær.

Solskjær mener de burde vunnet minst to av de tre siste.

- Som spiss vet jeg hvor viktig troa på at man kan vinne er. Vi mangler bare den siste selvtilliten, den følelsen. Vi håper det kommer nå. Vi har spilt fantastisk, men har ikke vært nådeløse nok fran mål, sier Solskjær.

FRYKTLØS: Lionel Messi frykter ikke United. Slik svarte Ole Gunnar Solskjær på den argentinske trollmannens uttalelser da Dagbladet intervjuet ham etter at trekningen ble gjort i mars. Video/reporter: Kristoffer Løkås / Fredrik N. Filtvedt. Vis mer

Herrera-påstand

Solskjær snakket også om status på spillerne, og rundt situasjonen til Ander Herrera. Spanjolen er skadet, og ryktes bort fra klubben.

Solskjær tror det kan være en grunn til at han er skadet.

- Kanskje framtida bekymrer ham, og at det er en grunn for at han er skadet. Hvem vet? Han vet ikke, men forhåpentligvis er han tilbake mot Chelsea eller City, jeg er ikke sikker, sier Solskjær, som sier at spanjolen sliter med en muskelskade.

Solskjær fortsetter:

- Han har jobbet virkelig hardt for å bli klar etter skaden. Tida for kontraktsamtaler kommer, men det er pågående, så jeg kan ikke si noe om hvor langt de har kommet.

Endringer i laget

Møtet med West Ham lørdag kommer etter tapet mot Barcelona i kvartfinalen i Champions League. Tirsdag er returoppgjøret.

Solskjær forteller at han trolig gjør et par endringer i laget foran Premier League-kampen i helga. Stallen er fra før plaget av skader.

- Jeg har fortsatt noen muligheter, og kan hvile en eller to spillere. Det kommer viktige kamper, og alle kommer til å spille en rolle. Det blir nok et par endringer. Så får vi se hva vi bestemmer oss for.

Alexis Sánchez er også på vei tilbake, men rekker trolig ikke West Ham-kampen.