Ikke noe å le av

-  Seier er seier, trøster de norske jentene seg med. Så enkelt er det nok ikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Du behøvde ikke være spesielt håndballfaglig rustet for å se alt rusket som skjulte seg bak den spinkle seieren mot Spania i går kveld.

Både forsvarsjobben, angrepsspillet og uttellingen for målvakten var på et feilprosent-nivå som fort fører til tidlig juleferie om den ikke bedres.

Mot Ukraina var det noe lovende over det ferske norske laget. Jentene viste at de har potensial til noe stort. I går var det ikke stort å se til verken potensialet eller positiv mesterskapsutvikling.

RIKTIGNOK SPILLER

spiller Spania et utradisjonelt offensivt forsvarsspill som Norge alltid har hatt problemer med. Likevel spilte de norske jentene seg til så mange avslutningsmuligheter at Spania ikke burde ha vært noe problem i det hele tatt.

Ekstremt mange bomskudd er noe et lag med ambisjoner ikke kan tillate seg.

DET MEST

bekymringsfulle i går var likevel forsvarsjobben. Et heller ordinært spansk lag fikk i perioder slippe altfor lett til.

At nøkkelspillerne Katja Nyberg og Gro Hammerseng også hadde en - til dem å være - dårlig dag på jobben med uvanlig mange personlige feil, var i beste fall en tilfeldighet. Men gjorde sitt til at kampen fortsatt var spennende da den forlengst burde vært avgjort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.