ALLE GODE TING ER IKKE TRE: Arsene Wenger mener at Arsenal ikke har bruk for Thierry Henry. Foto: REUTERS/Nigel Roddis/NTB scanpix
ALLE GODE TING ER IKKE TRE: Arsene Wenger mener at Arsenal ikke har bruk for Thierry Henry. Foto: REUTERS/Nigel Roddis/NTB scanpixVis mer

Ikke noe nytt låneopphold på Henry i Arsenal

- Vi får ikke bruk for ham en tredje gang, sier Wenger.

(Dagbladet): Thierry Henry skal ha hjulpet Theo Walcott med avslutningteknikken, og var tydelig fornøyd når kameraene pekte mot den tidligere stjernespisse på tribunen i Arsenals kamp mot Newcastle. Theo Walcott herjet med de sorthvite, og noterte seg for tre scoringer i storseieren.

Det har lenge vært spekulert i om Henry ville gjøre nok et comeback i Arsenal-trøya på lån, noe som i så fall ville vært andre gang i karrieren at franskmannen hadde returnert til London-klubben på lån. Men nå ser det altså ut til at det ikke blir noe nytt opphold på angriperen.

- Det ble slått fast at vi allerede har de angriperne vi skal bruke i troppen. Vi får ikke bruk for ham (Henry) en tredje gang. Jeg tror ikke at det blir aktuelt med en leieavtale, sier Arsene Wenger til Canal Plus ifølge danske Tipsbladet.

Wenger mener det er nok med spissene han har tidlgjengelig, og klubben jobber i tillegg med å få Theo Walcott til å signere en ny kontrakt.

Thierry Henry var i Arsenal i åtte sesonger fra 1999-2007. I 2012 hadde han et kort låneopphold i klubben.