- Ikke noe problem å møte Barcelona

Sergio Ramos ser ingen favoritt før trekningen.

• Studio fredag kl. 11.45: Champions League- trekningen direkte

(Dagbladet): Real Madrid - CSKA Moskva 4-1 (sammenlagt 5-2).

Sesongavslutningen ser gyllen ut for Real Madrid og trener Jose Mourinho.

Den spanske gigantklubben leder La Liga med ti poeng på Barcelona og i går ble kvartfinalebilletten sikret på overbevisende vis på Santiago Bernabeu.

Må respektere Selvtilliten er skyhøy hos hvittrøyene, selv ikke en mulig trekning mot La Liga-rival Barca fredag skremmer stopper Sergio Ramos.

- Ingen er favoritter. Alle må respektere andre lag, det er en grunn til at de har kommet så langt. Og det har vært overraskelser, men vi må vente til fredag og se hvem vi møter. Det er ikke noe problem hvis det blir Barcelona, sier Ramos til klubbens offisielle hjemmeside.

FORBLØFFENDE: Jose Mourinho (t.h) trodde ikke Cristiano Ronaldo kunne blir bedre enn han var i fjor, men har sett portugiseren ta enda et steg denne sesongen. Foto: AFP/PIERRE-PHILIPPE MARCOU
FORBLØFFENDE: Jose Mourinho (t.h) trodde ikke Cristiano Ronaldo kunne blir bedre enn han var i fjor, men har sett portugiseren ta enda et steg denne sesongen. Foto: AFP/PIERRE-PHILIPPE MARCOU Vis mer

Venstreback Marcelo mener hvem som blir motstanderen i kvartfinalen ikke er viktig.

- Vi skal bare slå dem vi møter, uansett. Det betyr ingenting hvis vi får Barca, vi må spille som likeverdige og bare prøve å slå dem.

Piping på tribunen Real Madrids hjemmefans forventer alltid seier, og selv med 4-1-seier i går var det igjen mishagsytringer på tribunen.

- Fansen ville at vi skulle spille bedre, men det viktigste var at vi vant. Jose Mourinho er en vinnertrener, han ba oss være mer fokuserte, sier Marcelo.

Etter pausepraten scoret Real tre mål til og Mourinho sier han respekterer det når supporterne klager - og det skjedde da CSKA reduserte til 1-3.

- Mange andre lag har mye mindre stadioner, som ofte er tomme. Så vi er takknemlige når mellom 70 og 80 000 folk fyller vår. Real Madrid har kommet hit vi er på grunn av fanbasen. Alt annet rundt fansen er kulturelt. Noen protesterete, men vi respekterer det og kritiserer dem ikke, sier Mourinho.

Forbløffende Ronaldo Etter kampen skrøt Mourinho av Kaka, og selvsagt tomålscorer Christiano Ronaldo - som nå er oppe i 42 mål i alle turneringer.

- Cristiano Ronaldo er forbløffende. Du skulle tro at det var umulig for ham å gjøre det bedre enn forrige sesong, med tanke på hvor mange mål han scoret. Men jeg synes han har nådd enda et nivå, sier Mourinho.