- Ikke nok å holde nullen

Erik Holtan var ikke fornøyd med å holde nullen. Mot ti Lyn-spillere ble Odd-laget stresset, fikk ikke til noe skikkelig spill, og sløste med sjansene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Dette er jeg ikke fornøyd med. Det er klart vi burde vunnet, spesielt når Lyn hadde ti mann hele andre omgang, sier Holtan til Dagbladet.

Lyns Kristian Onstad fikk rødt kort da han felte bakerste Odd-spiller ett minutt etter pause. Dermed hadde Odd en glimrende sjanse til å ta sin tredje strake seier i år, med én mann mer på banen. Det utnyttet de dårlig, Lyn forsvarte seg godt, mens Odd ble stresset og fikk lite til. Noen sjanser i sluttminuttene holdt ikke mot et godt Lyn-forsvar.

KAMPFAKTA

Tippeligaen

Odd Grenland- Lyn 0- 0. Dommer: Øyvind Alapnes, Finnsnes. Gult kort: Kristian Flindt Bjerg, Odd Grenland, Kristian Onstad, Lyn. Rødt kort: Kristian Onstad (46), Lyn. Tilskuere: 5320.

Holtan-underholdning

- Det er selvfølgelig gøy å holde nullen, men jeg skulle gjerne byttet det ut med tre poeng. Det burde vi klare, men uff, vi var dårlige i dag.

Holtan var stødig sisteskanse for Odd, bortsett fra en fryktelig boksing rett i fanget på Jo Tessem i begynnelsen av kampen. Heldigvis for Holtan skjøt Tessem utenfor mål, men keeperen straffet seg selv - la seg ned på bakken og tok noen straffe-push-ups. Til stor glede for publikum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer