- Ikke nok bevis mot Suárez

Uruguays fotballpresident Wilmar Valdez sa onsdag at FIFA ikke har tilstrekkelig bevis mot Luis Suárez til å straffe ham.

BILDEBEVIS: Italias Giorgio Chiellinis skulder etter at han skal ha blitt bitt av Uruguays Luis Suarez. Foto: REUTERS/Tony Gentile
BILDEBEVIS: Italias Giorgio Chiellinis skulder etter at han skal ha blitt bitt av Uruguays Luis Suarez. Foto: REUTERS/Tony Gentile Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi forstår det slik at de ikke har nok bevis til å gi ham en virkelig straff, sa Valdez til en uruguayansk TV-kanal etter å ha talt spissens sak under en disiplinærhøring i Rio de Janeiro.

Han sa at videobevisene som ble lagt fram på disiplinærhøringen ikke var klare og entydige.

- Det må være klart, og det var det ikke på videobildene FIFA viste oss. Vi føler oss trygge på at vårt forsvar vil føre fram, sa Valdez.

Suárez er anklaget for å ha bitt italienske Giorgio Chiellini i skulderen under tirsdagens VM-kamp.

FOTBALLPRESIDENT I URUGUAY: Wilmar Valdez. Foto: EPA/Ivan Franco
FOTBALLPRESIDENT I URUGUAY: Wilmar Valdez. Foto: EPA/Ivan Franco Vis mer

Ifølge uruguayanske medier kan en avgjørelse i disiplinærsaken komme allerede onsdag lokal tid, det vil si natt til torsdag norsk tid.

Uruguays VM-lag er i Natal og forbereder seg til åttedelsfinalen mot Colombia søndag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer