Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ikke ny Enga-kontrakt på Solli, skal trene med Odd

Satser mer på DJ-prosjektet sitt.

IKKE NY KONTRAKT: Jan Gunnar Solli (t.v.) får ikke ny kontrakt i Vålerenga. Thorstein Helstad (t.h.) kobles til Stabæk. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix
IKKE NY KONTRAKT: Jan Gunnar Solli (t.v.) får ikke ny kontrakt i Vålerenga. Thorstein Helstad (t.h.) kobles til Stabæk. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Jan Gunnar Solli får ikke forlenget kontrakten sin i Vålerenga. Det bekrefter han selv i en melding på sin egen Facebook-side.

I stedet skal 32-åringen trene med sin tidligere klubb Odd i to uker, og blir Skien-laget til La Manga.

Takknemlig «Noen gamle travere der jeg gleder meg til å se igjen! Ingen vet foreløpig hva som kommer til å skje vedrørende kontrakt dette året, men er takknemlig for henvendelsen og en fin mulighet for begge parter å se hvordan det ligger ann. Jeg kjenner meg fortsatt i bra slag, men det gjenstår jo å se om beina vil like mye som hue» skriver Solli blant annet.

Han understreker at han ikke er bitter for at han ikke får forlenget i Vålerenga, men at han som profesjonell fotballspiller heller er takknemlig for det han har fått oppleve, og at han drar dit han er ønsket.

DJ Solli I 2014 skal den tidligere New York Red Bulls-spillere også satse ytterligere på DJ-prosjektet sitt. Solli har i flere år drevet som DJ på hobbybasis, men nå trappes det altså ytterligere opp. Nylig var han i Stockholm for å snakke med et produksjonsteam, og han lover at vi får høre mer fra ham på musikkfronten i løpet av nærmeste framtid.

- Fra å være en DJ som mange sikkert fremdeles tror er bare en liten hobby for meg, så tror jeg faktisk endel kommer til å bli overrasket i løpet av året, skriver han på Facebook-sida si.

Så gjenstår det å se hvor 32-åringen gjør størst suksess.

Hele Norges coronakart