Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ikke overrasket over Solskjær

Vålerenga kunne trengt målmaskina i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Vålerenga-HamKam 0-0.

I ettermiddag scoret Ole Gunnar Solskjær to mål, og med det sendte han Manchester United til topps i Premier League.

Seinere på kvelden bidro Ronny Johnsen til å hindre mål mot HamKam, og med det er Vålerenga ett skritt nærmere fjerdeplass og Royal League.

Vant mesterligaen sammen

For nøyaktig ti år siden kom de to sammen til Manchester United, og de var lagkamerater der helt til Johnsen dro til Aston Villa i 2002.

Sammen var de blant annet med på å vinne Champions League-finalen mot Bayern München i 1999.

Til tross for sin egen kamp, har den solide midtstopperen fått med seg de to målene til spissen han også har spilt sammen med på landslaget.

- Ikke overrasket

SOLID: VIF-midtstopper Ronny Johnsen spilte en god kamp mot Markus Ringberg og HamKam, men like imponerende som Ole Gunnar Solskjær var han nok ikke i dag. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
SOLID: VIF-midtstopper Ronny Johnsen spilte en god kamp mot Markus Ringberg og HamKam, men like imponerende som Ole Gunnar Solskjær var han nok ikke i dag. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX Vis mer

- Jeg fikk med meg de to målene hans, og jeg er ikke overrasket over at han er tilbake på ypperste nivå. Dette viser han jo også på landslaget, sier Ronny Johnsen til Dagbladet.no

- Ole Gunnar besitter en svært spesiell egenskap i det at han er flink til å få ballen i mål, og den evnen mister han nok ikke så lett, tillegger han.

Denne egenskapen er ikke like utbredt i Vålerenga-laget, skal vi dømme ut fra dagens målløse kamp på hjemmebane.

- Dere kunne kanskje ha trengt Solskjær på laget deres i kveld?

- Ja, det kladdet litt foran mål for oss i kveld, det gjorde det, smiler Johnsen.

image: - Ikke overrasket over Solskjær