Drillo om Haaland

- Ikke overrasket

Egil Drillo Olsen hyller Erling Braut Haaland. Men han mener vi må vente med å utrope ham til tidenes beste norske spiller.

AVVENTER: Drillo hyller Haaland, og Ødegaard, men vil ennå ikke fastslå at Haaland er tidenes beste fotballspiller. Foto: NTB
AVVENTER: Drillo hyller Haaland, og Ødegaard, men vil ennå ikke fastslå at Haaland er tidenes beste fotballspiller. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard herjer i Premier League. Egil «Drillo» Olsen vil ikke slå fast hvem som er historiens beste nordmann.

80-åringen Olsen har fulgt norsk fotball i over sju tiår. Han har sett, spilt med og trent til sammen tusenvis av nordmenn, men duoen Haaland og Ødegaard gjør at han må klype seg så smått i armen.

Haalands umiddelbare suksess (ni mål på de første fem kampene og hat trick mot Nottingham Forest) i den engelske eliteserien, var ikke noe som sjokkerte Olsen.

– Med den bakgrunnen han hadde, så er jeg ikke overrasket. Det at vi har to spillere, som ikke bare spiller i Premier League og gjør det bra, men er i nærheten av å opparbeide seg stjernestatus i toppklubber i England. Det har vi aldri vært i nærheten av tidligere, sa Drillo til NTB før onsdagens kamper.

HERJER: Erling Braut Haaland briljerte mot Nottingham Forest og scoret hat trick i første omgang 31. august. Vis mer

- Vent litt!

Hos tabelleder Arsenal stiger Ødegaard i kurs fra dag til dag. – Måten Ødegaard har taklet både litt mot- og medgang på, er beundringsverdig. Det overrasker ikke meg at han havnet opp som kaptein. Det sier litt om typen.

– I sosiale medier går debatten om Haaland allerede er tidenes beste norske fotballspiller. Hva synes du?

– La meg vente litt med å ta en slik avgjørelse. Det er for tidlig. Vi får vente et par år, sa Drillo.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer