Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ikke pengene som lokket

Andrei Sjevtsjenko har signert for Chelsea.

(Dagbladet.no): Onsdag kveld skjedde det alle har visst ville skje etter at Andrei Sjevtsjenko annonserte at han ville vekk fra Milan. Ukraineren skrev under en fireårsavtale med Chelsea.

29-åringen kommer selvsagt ikke på billigsalg. Overgangssummen ligger ifølge britisk presse på rundt 360 millioner kroner. Det er ny klubbrekord for Chelsea. Den gamle rekorden hadde Michael Essien, som ble solgt fra Lyon for snaue 290 millioner kroner.

- Hadde penger vært motivasjonen hadde jeg nok blitt i Milan, sier Sjevtsjenko til klubbens hjemmeside.

Liker mentaliteten

I stedet trekker han fram sedvanlige floskler om utfordringer og begjær etter å vinne titler.

- Jeg er her for utfordringen og spenningen ved å spille i Premier League. Jeg har gått fra en stor klubb til en annen, og kommer til et mesterlag. Champions League må være et naturlig mål neste sesong, men det handler ikke bare om det. Chelsea går etter sitt tredje seriegull på rad også, og jeg liker denne mentaliteten om å vinne hver kamp, sier «Sheva».

Samtidig synes han det var godt å få klarhet i hvor han spiller før VM starter.

Manager José Mourinho har nå en fryktinngytende sterk spillerstall å velge fra etter signeringene av Ballack og Sjevtsjenko.

Fikk oppfylt drømmen

I går gikk drømmen hans i oppfyllelse.

- I dag er dagen da drømmen ble realitet. Andrei har vært mitt førstevalg siden jeg kom til klubben. Før var det ikke sannsynlig, nå er det virkelighet. Han har fremragende kvaliteter; ambisjoner, disiplin, taktiske egenskaper og ikke minst stor teft for mål, sier Mourinho.

Med Sjevtsjenkos inntog tyder samtidig mye på at enten Hernan Crespo eller Didier Drogba forsvinner fra Stamford Bridge i løpet av sommeren.

<B>MÅLMASKIN:</B> Chelsea hadde en strålende spillerstall allerede før Andrei Sjevtsjeno signerte for klubben. Nå er den enda mer fantastisk.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling