Ikke råd til flere forsterkninger

Zeljeznicar- LSK 1- 0 (2- 0 sml.) Neste kvalifiseringsrunde i Champions League ville gitt LSK tre millioner kroner til å styrke laget. Men de skapte knapt en halvsjanse.

Med 0- 1 tap i hjemmekampen - en kamp LSK burde vunnet - måtte LSK score mål mot det bosniske laget i går kveld, men trener Arne Erlandsen måtte innbitt erkjenne at LSK i øyeblikket har alle symptomene på et lag i motgang:

De framstår som et lag totalt blottet for selvtillit, og skaper verken trøkk eller sjanser.

Rösler-skade

Oppgaven ble om mulig enda vanskeligere da tyske Uwe Rösler - som har scoret i begge tippeligakampene han har spilt - måtte ut med hofteskade etter 26 minutters spill.

Zeljeznicar skapte ikke mye de heller, men det var helt fortjent da Bulend Biscevic tråklet seg gjennom LSK-forsvaret og overlistet keeper Emille Baron 1,45 minutter på overtid.

Arne Erlandsen var naturligvis skuffet over at de ikke klarte å slå ut et lag fra Bosnia-Hercegovina, men poengterer at det er viktigere å holde seg i Tippeligaen enn å gå videre i Champions League.

- Nå har vi ikke råd

Ved avansement ville LSK møtt Newcastle i 3. kvalikrunde, som ifølge klubbformann Frank Grønlund ville betydd minst tre millioner i billettinntekter og TV-rettigheter.

Penger som kunne blitt brukt til å styrke laget i innspurten i Tippeligaen, hvor LSK i øyeblikket ligger to poeng foran Moss på kvalikplassen.

- Det ville vært åpninger for forsterkninger om vi hadde gått videre, sier Grønlund.

Men påpeker raskt:

- Nå har vi ikke råd til det.