- Ikke råd til Martin

Lokalavisa i Blackburn skriver i dagens utgave at Blackburn Rovers neppe har råd til å kjøpe Martin Andresen (26).

MANCHESTER/OSLO (Dagbladet): Nordmannen meldte i går forfall til landslagets treningssamling i Hongkong. Dermed startet spekulasjonene om at han nærmet seg en overgang til den engelske storklubben.

Men i Lancashire Evening Telegraph står det i dag at klubben heller velger å hente den amerikanske landslagsspissen Brian McBride fra Major Soccer League-klubben Columbus Crew. Prislappen på den amerikanske landslagsspissen er 600 000 pund, og overgangen er ventet å bli fullført tidlig neste uke.

Lite penger

Ifølge avisa er årsaken at Stabæk-kapteinen blir for dyr. Blackburn-manager Graeme Souness kjøpte spillere for svimlende 186 millioner kroner i sommer. Og dermed har han lite penger å handle for i januar.

Stabæk er antatt å kreve mellom 10-15 millioner kroner for sin største profil. Og det har klubben neppe råd til uten at andre spillere først sendes på dør.

Men det kan skje allerede til uka. Angriper Dwight Yorke er ønsket i Qatar. Mens Souness har gitt divisjonsrival Birmingham beskjed om at midtstopper Martin Taylor er til salgs for førti millioner.

- Ikke hørt noe

I Stabæk har de forsatt ikke hørt noe fra Blackburn.

- Onsdag formiddag sa Rune Hauge at det ikke skjedde noe før fredag eller lørdag. Foreløpig har jeg ikke hørt noe, sa Stabæks sportslig leder Tom Schelvan til Dagbladet i går kveld.

Schelvan har ingen formening om hvorvidt påstandene fra den engelske avisa stemmer.

- Vi har ikke forhandlet om pris enda. Det forventer vi at skal skje over et bord, og da må det komme i stand et møte først, sier Schelvan.

Runar Berg har også meldt forfall til landslagets Hongkong-tur. Erstattere for Andresen og Berg er Jan Derek Sørensen (Lyn) og Rune Buer Johansen (Hamkam).