Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ikke redd for Di Canio

Ole Gunnar Solskjær ønsker Paolo Di Canio velkommen dersom Manchester United henter spissveteranen fra West Ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det meste går rett vei for kristiansunderen for tida. I går ble han takket av superspissmakker Ruud van Nistelrooy, dagen før fikk han klapp på skulderen fra lagkamerat Gary Neville og manager sir Alex Ferguson.

Dagbladet.nos leseres har også sagt sitt: Omlag 73 prosent av de drøyt 1500 som har stemt i en avstemning mener Solskjær/van Nistelrooy er Premier Leagues beste angresduo.

Verdensklasse

Fire mål på de siste seks ligakampene fra start viser at det ikke er bare nederlenderen som kan score.

Derfor bekymrer ikke Nils Johan Sembs visekaptein seg for at han kan få enda en konkurrent til United hvis klubben bestemmer seg for å kjøpe 33-årige Di Canio.

- Det er den eneste måten å bli bedre på. Paolo Di Canio er en spiller i verdensklasse og hvis han kommer hit er ikke det noe problem for meg, sier Solskjær ifølge Daily Mail.

Nordmannen har overlevd både Eric Cantona, Teddy Sheringham og Andy Cole hos United.

- Andy Cole var også i verdensklasse. Han var også en rival, men det var leit at han gikk. Men sånn er fotball. Du må overleve, sier Solskjær.

Må prestere

Solskjær vet utmerket godt hva som skal til dersom Uniteds pengefolk synes det er greit at klubben betaler 40 mill. kroner for en 33-årig italiener med et frynsete rykte.

- Du må prestere hvis du vil forbli på laget. Jeg vet det og er fornøyd med det.

  • Ifølge The Sun kan få Di Canio få følge av flere spillere til Old Trafford. Den nederlandske backen Michael Reiziger (28) skal være på vei fra Barcelona for omlag 64 mill. kroner. - Michael vet at United er interessert og jeg vet også at klubben har vært i kontakt med Barcelona, sier agent Sigi Lens.

(Dagbladet.no)

<B>FRYKTLØS:</B> - Hvis Di Canio kommer hit er ikke det noe problem for meg, sier Ole Gunnar Solskjær.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!