- Ikke reis uten billett

LONDON (NTB-Reuters): Storbritannias idrettsminister Tony Banks oppfordret i dag alle som ikke har billett til sommerens fotball-VM i Frankrike å bli hjemme.

Tony Banks sa til Underhusets representanter at han var skuffet over måten tildelingen av billetter til engelske og skotske fotballfans var gjort på. Engelske tilhengere har bare fått litt over 9000 billetter tilsammen på de tre innledende kampene mot Tunisia (3790), Romania (2749) og Colombia (2589).

  Han sa også at han håpet å overtale franske myndigheter til å gi fra seg noen av billettene som opprinnelig var ment for franske tilskuere.-

Ikke reis

!  - Dersom du ikke har fått billett må du ikke reise, gjentok Banks mange ganger i møtet i dag. - Det franske politiet er kjent for å slå hardt ned på bråkmakere, og de har strenge lover når det gjelder svartebørs-salg. Så ikke ta noen risiko, sa Banks.

  Banks minnet de engelske tilhengerne - som fortsatt har et dårlig rykte på seg - om at de er ambassadører for landet sitt og at dårlig oppførsel kan ødelegge Englands sjanser til å få VM-sluttspillet i 2006.