- Ikke riktig tidspunkt å fordele skyld

Andresen skylder på skader.

SEKS STRAKE: Martin Andresens Vålerenga gikk på sin sjette strake smell i gårsdagens kamp mot Vålerenga. Her er manageren i diskusjon med Mohammed Abdellaoue (t.v.) og Mohammed Fellah under kampen. Foto: Kyrre Lien, Scanpix
SEKS STRAKE: Martin Andresens Vålerenga gikk på sin sjette strake smell i gårsdagens kamp mot Vålerenga. Her er manageren i diskusjon med Mohammed Abdellaoue (t.v.) og Mohammed Fellah under kampen. Foto: Kyrre Lien, ScanpixVis mer

ULLEVÅL (Dagbladet.no): Vålerenga gikk på sitt sjette strake tap i hatkampen mot Lillestrøm i går.

Det var en presset Martin Andresen som møtte pressen i går, men etter snart to år i liknende situasjon har han blitt vant til å snakke om «krisen» i Vålerenga.
 
- Resultatene er ikke gode nok. Vi har ambisjoner om å være en toppklubb, så dette er ikke godt nok, sier Vålerenga-direktør Pål Breen.

Martin Andresen mener at det ikke er tid for å dele skyld.

- Vi har hatt så mange skader på viktige, erfarne spillere at forutsetningene endres, det tror jeg de fleste har skjønt.

- Noen vil ha hodet mitt, noen å fordele skylden på, men dette er ikke riktig tidspunkt å gjøre det på. Herfra blir det en kamp for å overleve, mener Andresen.

Forsterke alle ledd
VIF jakter forsterkninger, og har vært koblet til blant annet Sandefjords Birger Madsen.

Andresen mener de må forsterke alle ledd, men at det må handles billig.

PRESSET: Martin Andresen er under sterkt press etter seks kamper uten seier. 
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
PRESSET: Martin Andresen er under sterkt press etter seks kamper uten seier. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer

- Det blir spillere som ikke vil koste så mye. Det blir viktig ikke å få panikk og å sørge for å kjøpe spillere som vil fungere med en gang, men også videre frem i tid.

- Burde scoret
Mohammed Abdellaoue misbrukte to store sjanser mot Lillestrøm, og innrømmer at situasjonen er vanskelig, men at det ikke er annet å gjøre enn å jobbe seg ut av den.

- Situasjonen er som den er. Vi må takle motgangen og krige og kjempe oss ut av den. Vi må bare stå på og vise oss fram, sier «Moa» til Dagbladet.

Spissjuvelen har slitt med å finne tilbake til formen fra fjorårssesongen, og innrømmer at han er misfornøyd med egne prestasjoner til nå i sesongen.

- Jeg er ikke så fornøyd med min egen form. Jeg skulle satt sjansene mine. Vi spilte bra i den første omgangen, men falt litt sammen i den andre. De klarte å score, ikke vi og det er det.