Ikke så ille for Alanzinho og Stenersen

Mer optimist enn i går, sier Stabæk-fysio.

(Dagbladet.no): Alanzinho har hatt en kanonsesong for Stabæk, og topper Dagbladet.nos spillerbørs

I gårsdagens kamp mot Aalesund måtte brasilianeren forlate banen etter 77.minutter med en leggskade. Etter kampen fryktet Stabæk-fysio Tor Østhagen at Alanzinho var ute helt til høstsesongen.

Brasilianeren, som egentlig heter Alan Carlos Gomes da Costa, ble testet på Stabækklinikken i dag. Nå viser det seg at skaden ikke er så ille som først antatt.  

- Jeg er litt mer optimistisk enn i går. Jeg skal jobbe med \'Allan\' i dag og i morgen, så får vi se om han blir klar til onsdag, selv om jeg tviler sterkt på det, sier Østhagen til Dagbladet.no

Selv om brasilianeren hviler mot Viking, er det fortsatt ikke sikkert at han er klar til helgas bortekamp mot Tromsø.

- Han fikk et spark i leggen, og sliter med å løpe. Vi krysser fingrene for at det ikke utvikler seg til en strekk, sier Østhagen.

Tommy Stenersen kom inn som innbytter for Alanzinho, men måtte selv forlate banen med en ankelskade bare sju minutter senere. Han blir sannsynligvis klar til onsdag.

- Vi teiper opp ankelen hans, så Tommy skal vi få i gang til onsdag, sier han.

FRYKTET ALVORLIG SKADE: Stabæk-fysio Tor Østhagen fryktet et langt avbrekk for Alanzinho. Dagens tester viser at det ikke ser så ille ut for brasilianeren. Foto: Daniel Sannum Lauten, Dagbladet
FRYKTET ALVORLIG SKADE: Stabæk-fysio Tor Østhagen fryktet et langt avbrekk for Alanzinho. Dagens tester viser at det ikke ser så ille ut for brasilianeren. Foto: Daniel Sannum Lauten, Dagbladet Vis mer
Ikke så ille for Alanzinho og Stenersen
FIKK ANKELSMELL: Tommy Stenersen kom inn som innbytter i går, men gikk av banen sju minutter senere. Han blir klar til onsdag.