Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ikke så syke at det gjør noe

Drillos plages av den engelske syken, men bare to mann må skjermes fra alle smittebærere fram mot fotball-VM: Tore André Flo og Henning Berg. De andre kan Drillo erstatte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Plagene rammer alle Drillos-aktuelle englandsproffer som ikke spiller på sine respektive klubbers førstelag fram til Drillo tar ut VM-troppen.

Mest plaget for tida: Frode Grodås, Chelsea og Stig Inge Bjørnebye, Liverpool. Begge er ressurspersoner som fortjener å komme til VM - men situasjonen er ikke bekymringsfull for andre enn dem selv.

Drillo vil klare seg godt selv om den engelske syken sprer seg.

Dagbladets alternative lagoppstilling viser et Drillos i ytterste konsekvens dersom plagene skulle utvikle seg til en stygg pest som jevner alle englandsproffenes fotballferdigheter med gresset.

Det skjer selvsagt ikke.

Men mer interessant: Et Drillos uten englandsproffer er ikke noe dårlig alternativ - og forteller oss minst to ting:

  • Den engelske syken er lite å være redd for.
  • Troppen av fotballspillere rundt Drillo er både større og mer kvalitetspreget enn noen gang.

Symptomer

Men Tore André Flo og Henning Berg må for all del ikke rammes. Det handler om to av de tre viktigste spillerne på Drillos vei mot Frankrike-VM. Den tredje er Kjetil Rekdal.

Berg har vært Drillos tryggeste midtstopper etter at Rune Bratseth la opp. Og Flo har tilført Drillos så mye bevegelse og teknikk at ingen lenger roper etter to mann på topp.

Det eneste som kan gi Drillo snev av bekymring en uke inn i VM-året, er at både Flo og Berg for tida sliter med enkelte symptomer på den omtalte syken.

  • De øvrige englandsproffene kan erstattes.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!