Ikke sats buksene på Franck

Daniel Francks første tur på brettet etter kneskaden gikk over all forventing.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NITTEDAL (Dagbladet): Franck var så spent at han nesten skalv før han i går tok sin første test på brett siden han skadet kneet under OL-oppkjøringen i Whistler Mountain i Canada i begynnelsen av desember. Fram til i går var det usikkert om sølvmedaljevinneren fra halfpipen i Nagano i 1998 ville være i stand til å konkurrere under lekene i Torino, men gårsdagens test i Varingskollen gikk over all forventning.

-  Dette gikk overraskende bra. Jeg kjenner det litt når jeg står hardt på bakkanten, men det venner man seg fort til. Må bare bli litt trygg først, sier Franck til Dagbladet, som dermed er klar for sitt tredje OL.

Outsider

Men selv om det føltes bra å være på brett igjen, vil ikke det norske snowboard-esset regnes som OL-favoritt.

-  Jeg tror ikke folk skal sette penger på meg, for å si det sånn. Jeg er ikke akkurat noen opplagt vinner, mener Franck.

-  Men jeg kan jo være en outsider, det er jo herlig det. Og jeg gleder meg utrolig til å komme til Torino, legger han til.

Tok egentlig gull

OL-gullet er det eneste Franck mangler etter en lang og innholdsrik karriere. I Nagano i 1998 ble han nummer to i halfpipen etter Gian Simmen fra Sveits. I 2002 ble han slått i svime under oppvarmingen til finalen og var ute av stand til å kjempe med de beste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer