- Ikke sats penger på meg

Åge Hareide er bookmakernes favoritt til å ta over som Wimbledon-trener. - Ikke sats penger på meg, sier Hareide til Dagbladet :på nettet.

Allerede uka før Egil Drillo Olsen ble sparket, ble Hareide lansert som den nye sjefen i Wimbledon.

Nå har ryktene blitt så sterke at selv bookmakerne tar dem alvorlig. Satser du en hundrelapp på at Hareide arver Drillos trenerjobb får du bare 220 kroner tilbake.

- Det er kjekt av bookmakerne har tro på meg, jeg ville trodd at kanskje Vinnie Jones eller John Fashanu var favoritter, sier Hareide til Dagbladet :på nettet.

Ikke sats!

Til nordmenn som satser oddspenger hos utenlandske bookmakere, retter Hareide følgende advarsel:

- Ikke sats pengene deres på meg, flirer Hareide.

46-åringen synes det er langt mindre morsomt at The Mirror skriver at han og Røkke/Gjelsten har diskutert manager-jobben bak lukkede dører.

- Det medfører ikke riktighet, det er feil, sier Hareide, som har tette bånd til bysbarna fra Molde.

- Jeg snakket med Kjell Inge og Bjørn Rune for noen måneder siden, men det var om noe helt annet. Hvis det var noe i at jeg blir tilbydt Wimbledon-jobben hadde jeg hørt noe fra dem nå, sier Åge.

Vil fullføre

Spekulasjonene om Wimbledon-jobben har også nådd danske aviser de siste dagene. Brøndby leder den danske superligaen, og Hareide vil ikke at klubben skal bli nervøs av ryktene.

- Jeg setter ikke pris på det her. Brøndby er en forretningsdrift med aksjonærer, og jeg har fortalt dem at jeg vil fullføre kontrakten min her, sier Hareide.

Nordmannens avtale med den danske mesterklubben løper ut denne sesongen, og neste sesong. Først etter det vil Hareide vurdere hva som er det neste naturlige skritt i trenerkarrieren.

Hareide er ikke i tvil om hva som frister mest på sikt:

- Den dagen jeg står uten kontrakt er det klart at Premier League er interessant, sier Hareide.

  • Bookmakernes odds på Drillos mulige etterfølgere i Wimbledon:

    Hareide (2,2 i odds), Lawrie Sanchez (3,25), John Fashanu (7), Ray Harford og Joe Kinnear (9), Micky Adams og Robbie Earle (10).... Vinnie Jones (26).

UAKTUELL: Åge Hareide vil fortsette i Brøndby, og sier selv at han ikke er aktuell for Wimbledon.