Ikke selg noen av oss nå!

NADDERUD (Dagbladet): Stabæk-kaptein Petter Belsvik (30) tror laget hans kan bli best i Norge allerede neste sesong. Derfor kommer han med en innstendig oppfordring til Stabæk-ledelsen: Ikke selg noen av oss nå!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Ja, forutsetningen for å gå helt til topps er at vi beholder spillerne og videreutvikler det offensive spillet, sier storscoreren til Dagbladet etter gårsdagens nesten-ulykke mot Viking.

Stabæk-ledelsen har tidligere uttalt at den skal selge en- to spillere hver sesong. Petter Belsvik håper gutta som styrer pengebunken tenker seg ekstra godt om. For det er mer enn en bronsemedalje på gang for bærums-laget. Og Christer Basma er jo allerede solgt til Rosenborg.

Cup og medalje

Kaptein Belsvik har to år igjen av kontrakten med klubben, og vil ikke at noen av spillerne rundt seg skal selges.

- Vi har noe på gang. Tidligere i høst rotet vi det til med to tap på rad mot Molde og Vålerenga. Målet nå er å ta bronsen i serien og vinne cupen, sier Petter Belsvik.

Går den målsettingen i boks, er bonusen fra klubben 150000 kroner per spiller.

- I så fall vel fortjente penger, sier Stabæks Ingebrigt Steen Jensen.

Bonusen kommer i tillegg til den vanlige lønna.

- Gjennomsnittet i spillerstallen ligger på 350000 kroner. Bare én Stabæk-spiller oppnår millionlønn denne sesongen - Tommy Svindal Larsen, sier Ingebrigt Steen Jensen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer