Ikke selg noen av oss nå!

NADDERUD (Dagbladet): Stabæk-kaptein Petter Belsvik (30) tror laget hans kan bli best i Norge allerede neste sesong. Derfor kommer han med en innstendig oppfordring til Stabæk-ledelsen: Ikke selg noen av oss nå!

- Ja, forutsetningen for å gå helt til topps er at vi beholder spillerne og videreutvikler det offensive spillet, sier storscoreren til Dagbladet etter gårsdagens nesten-ulykke mot Viking.

Stabæk-ledelsen har tidligere uttalt at den skal selge en- to spillere hver sesong. Petter Belsvik håper gutta som styrer pengebunken tenker seg ekstra godt om. For det er mer enn en bronsemedalje på gang for bærums-laget. Og Christer Basma er jo allerede solgt til Rosenborg.

Cup og medalje

Kaptein Belsvik har to år igjen av kontrakten med klubben, og vil ikke at noen av spillerne rundt seg skal selges.

- Vi har noe på gang. Tidligere i høst rotet vi det til med to tap på rad mot Molde og Vålerenga. Målet nå er å ta bronsen i serien og vinne cupen, sier Petter Belsvik.

Går den målsettingen i boks, er bonusen fra klubben 150000 kroner per spiller.

- I så fall vel fortjente penger, sier Stabæks Ingebrigt Steen Jensen.

Bonusen kommer i tillegg til den vanlige lønna.

- Gjennomsnittet i spillerstallen ligger på 350000 kroner. Bare én Stabæk-spiller oppnår millionlønn denne sesongen - Tommy Svindal Larsen, sier Ingebrigt Steen Jensen.

Kollaps

Kollapsen i går var uvanlig kost for fansen på Nadderud. Etter at Petter Belsvik (to mål) og Jesper Jansson hadde bragt hjemmelaget opp i 3- 0 ledelse, sovnet Stabæk fullstendig.

- Da ble vi slappe og sløve, ga bort alt for mange baller i midtbaneleddet og ble hardt straffet. Slik har vi ikke opptrådt før i år. Vikings opphenting til 3-3 var en lærepenge foran onsdagens semifinale i Moss. Etter den kollektive svikten var det nesten for mye av det gode at vi vant 4- 3, sier Petter Belsvik.

Med to nye mål i går er han oppe i 126 toppseriemål - 32 bak rekorden til Odd Iversen.

- Jeg spiller til jeg har slått den rekorden. Greier jeg det ikke på de to åra jeg har igjen av kontrakten, får jeg ta enda ett år til i Stabæk, sier storscorer Petter Belsvik.

<B>VIL VÆRE SAMMEN: Petter Belsvik scorer og scorer. Her blir han gratulert av Axel Kolle. Petter håper Stabæk beholder alle sine nøkkelspillere fremover.