Diego Campos:

- Ikke sett familien på to år

Jervs Diego Campos (26) var med å sikre opprykk til Eliteserien i den elleville kvalikkampen mot Brann. Nå skal costaricaneren endelig se familien sin igjen.

HELT: Jervs Diego Campos etter straffesparkkonkurransen i kvalifiseringskampen mellom Brann og Jerv. Foto: Heiko Junge / NTB
HELT: Jervs Diego Campos etter straffesparkkonkurransen i kvalifiseringskampen mellom Brann og Jerv. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

INTILITY ARENA (Dagbladet): Jerv sendte Brann til OBOS-ligaen med 8-7-seier etter straffespark onsdag kveld. Kvalikkampen endte 4-4 etter dramatikk og seks mål i ekstra omgangene.

Jervs opprykk skal Diego Campos ha mye av æren for. Før avspark kunne angriperen vise til 16 målpoeng denne sesongen.

I skjebnekampen mot Brann satte Campos inn 2-1 scoringen tre minutter ut i ekstra omgangene før han økte til 3-1 i det 112. minuttet. I tillegg assisterte han Torje Wichnes 1-0 scoring. I straffesparkkonkurransen var han sikker fra ellevemeteren og overlistet Lennart Grill i Brann-buret for tredje gang.

- Jeg føler meg helt fantastisk. Denne prestasjonen er helt enorm og jeg er stolt av hele laget. Vi ga alt hele veien og det tok oss til straffer, men vi vant på dramatisk vis til slutt, sa Campos til Dagbladet etter kampen.

- Det var jo en helt syk kamp og måten de slo tilbake i ekstra omgangene var utrolig, men heldigvis kan vi feire opprykk. Jeg har stor respekt for Brann-spillerens innsats, sa han videre.

HØYDRAMATISK: En kamp for historiebøkene! Jerv er klare for Eliteserien for første gang, etter de senket Brann ned til OBOS-ligaen den 15. desember. Video: Norsk Fotball Vis mer

Campos avslører også at tiden i Jerv har vært vanskelig til tider.

- Jeg kan ikke vente til ferien og dra tilbake til Costa Rica. Jeg skal endelig få se familien min igjen. Jeg har ikke sett de på to år grunnet pandemien, så det blir helt utrolig.

- Pandemien har vært veldig utfordrende og vanskelig, så nå gleder jeg meg til å komme hjem. Denne oppturen gjør alt det vanskelige verdt det. Jeg er veldig glad og takknemlig, sa han videre.

KEEPERHELT: Øystein Øvretveit ble helten for Jerv da Brann rykket ned fra Elitserien Vis mer

Videre fortalte 26-åringen at det ikke finnes noen bedre gave enn å ta med seg opprykks-triumfen hjemover.

- Klubben feirer 100 år og vi har rykket opp til Eliteserien. Det er en utrolig følelse. Klubben, treneren og fansen fortjener dette, sa 26-åringen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer