Diego Campos:

- Ikke sett familien på to år

Jervs Diego Campos (26) var med å sikre opprykk til Eliteserien i den elleville kvalikkampen mot Brann. Nå skal costaricaneren endelig se familien sin igjen.

HELT: Jervs Diego Campos etter straffesparkkonkurransen i kvalifiseringskampen mellom Brann og Jerv. Foto: Heiko Junge / NTB
HELT: Jervs Diego Campos etter straffesparkkonkurransen i kvalifiseringskampen mellom Brann og Jerv. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

INTILITY ARENA (Dagbladet): Jerv sendte Brann til OBOS-ligaen med 8-7-seier etter straffespark onsdag kveld. Kvalikkampen endte 4-4 etter dramatikk og seks mål i ekstra omgangene.

Jervs opprykk skal Diego Campos ha mye av æren for. Før avspark kunne angriperen vise til 16 målpoeng denne sesongen.

I skjebnekampen mot Brann satte Campos inn 2-1 scoringen tre minutter ut i ekstra omgangene før han økte til 3-1 i det 112. minuttet. I tillegg assisterte han Torje Wichnes 1-0 scoring. I straffesparkkonkurransen var han sikker fra ellevemeteren og overlistet Lennart Grill i Brann-buret for tredje gang.

- Jeg føler meg helt fantastisk. Denne prestasjonen er helt enorm og jeg er stolt av hele laget. Vi ga alt hele veien og det tok oss til straffer, men vi vant på dramatisk vis til slutt, sa Campos til Dagbladet etter kampen.

- Det var jo en helt syk kamp og måten de slo tilbake i ekstra omgangene var utrolig, men heldigvis kan vi feire opprykk. Jeg har stor respekt for Brann-spillerens innsats, sa han videre.

Campos avslører også at tiden i Jerv har vært vanskelig til tider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer