«Ikke siden Patrick Vieira har en spiller stått fram slik på Arsenals midtbane»

Mohamed Elneny (23) har vært en åpenbaring siden overgangen fra Basel.

STORE KVALITETER: Egyptiske Mohamed Elneny har vist seg å være et godt Arsenal-kjøp. Foto: Matt McNulty/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
STORE KVALITETER: Egyptiske Mohamed Elneny har vist seg å være et godt Arsenal-kjøp. Foto: Matt McNulty/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Det er ikke mye som går veien for The Gunners om dagen, men Arsène Wengers januarsignering fra Basel er et sjeldent lysglimt, skriver Robert O'Connor.

En eller annen gang i løpet av sine 66 år dedikert til fotballen, bestemte Arsène Wenger seg for at det bare finnes en måte å vinne fotballkamper på. Den planen er den samme etter nesten to tiår i Nord-London, selv om spillet i seg selv har vært gjennom store forandringer i løpet av den samme tiden. Wenger har alltid vært sta.

Men oasen av trofeer som Arsenal hadde gleden av i starten av det nye millenniet, har blitt til en tørr ødemark av unnskyldninger og motbeskyldninger. Det som en gang ble sett på som kompromissløst, virker nå trassig - som et patologisk behov for å gå mot strømmen i et forgjeves håp om en høyere «fotballsannhet».

Tiden er i ferd med å renne ut for Wenger i jakten på å krone seg med ett nytt Premier League-trofé, men signeringen av Mohamed Elneny har vært en vesentlig forbedring med tanke på neste sesong. Og det kan også skje på Wengers egne premisser.

Komfort teller Ikke siden Patrick Vieira i 1996 har en spiller stått fram på Arsenals midtbane og brakt en slik umiddelbar trygghet med ballen i beina.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer