Dennis Haugers manager:

- Ikke signert noen avtale

Dennis Haugers manager sier til Dagbladet det ennå ikke er klart hva som skjer med superstjerna neste sesong, men hinter om avklaring i nærmeste framtid.

SUPERSTJERNE: Dennis Hauger har imponert bak rattet denne sesongen. Foto: Fredrik Hagen / Dagbladet
SUPERSTJERNE: Dennis Hauger har imponert bak rattet denne sesongen. Foto: Fredrik Hagen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dennis Hauger (18) har vært i fyr og flamme denne sesongen. Før sesongens siste løp i Russland førstkommende helg leder 18-åringen Formel 3-mesterskapet med hele 43 poeng.

Det betyr at han med all sannsynlighet vil stå på toppen av sammenlagtpodiet etter helgas løp.

Den forrykende sesongen har ført til at flere lag har snust på Haugers tjenester, og det har vært spekulert på hvilket lag unggutten vil kjøre for neste år.

- Ikke signert noe

Hauger kjører for øyeblikket Formel 3 for det italienske laget Prema Racing. I tillegg er han en del av juniorakademiet til Red Bulls Formel 1-lag.

I midten av august bekreftet Haugers manager Harald Huysman til Dagbladet at Hauger blir å se i Formel 2 neste sesong. Til TV 2 bekreftet pappa Tom Erik Hauger at sønnen hadde tilbud fra alle topplagene.

I en SMS til Dagbladet mandag kveld skriver Huysman at det jobbes i kulissene for å finne en løsning.

- Vi har en god del på plass for neste år, og jobber med et sete i Formel 2 hos Prema. Det er vår klare målsetting så vel for Dennis som for Prema-teamet. Men foreløpig er det ikke signert noen avtale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.