Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ikke sikker mot Italia

PISA (Dagbladet): Landslagssjef Nils Johan Semb kan ikke garantere Ole Gunnar Solskjær (25) plass i første- elleveren mot Italia. - Vi har mange gode alternativer framover på banen, sier Semb.

Solskjærs historiske firemålsbragd rokker ikke ved Sembs nøkternhet - og følgende betraktninger:

  • Solskjær er best som én av to spisser, men Norge starter med bare én mann på topp mot Italia. John Carew er i utgangspunktet førstevalget.
  • Som flankespiller er Solskjær best på venstresida. Men da må Semb droppe et tradisjonelt norsk våpen: En hodesterk spiller. Steffen Iversens forfall gjør Håvard Flo til en naturlig erstatter.
  • Som flankespiller på høyresida konkurrerer Solskjær med sterke kandidater: Flankespesialisten Vegard Heggem, samt Petter Rudi og Egil Østenstad.

Ikke noe problem

- Ole Gunnar er naturligvis aktuell på kanten, men også som enslig spiss - i likhet med Egil Østenstad og John Carew. Carew var god i Israel for to uker siden, påpeker Semb.
Ole Gunnar deler ikke helt Sembs syn på spissjobben. Han mener selv han kunne gjort en utmerket jobb alene på topp for Norge.

- Det er ikke noe problem. Jeg spilte alene på topp på U-landslaget under Semb, sier Ole Gunnar.

Større mot Liverpool

Han ble naturligvis overøst med gratulasjoner da han kom på landslagstreninga i går. Men for Ole Gunnar selv er firemålsbragden bare en god toer når han oppsummerer opplevelsene i United-trøya.

- Det var større å score vinnermålet mot Liverpool i cupen, sier han.

- Det er alltid morsommere når scoringene blir helt avgjørende.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media