- Ikke sikker på at den var inne

Molde berget uavgjort mot Viking da Frode Olsen fomlet ballen i mål.

 • Kampen minutt for minutt
 • Molde - Viking 1-1 (1-1)
  4695 tilskuere på Molde stadion
  Mål: 0-1 Erik Nevland (11), 1-1 Petter Rudi (35).
  Dommer: Terje Hauge, Olsvik.
  Gult kort: Kristian Sørli, Frode Hansen, Peter Kopteff, Viking. (Dagbladet.no): Lagene hadde hver sin gode periode og uavgjort var et greit resultat. Erik Nevland ga Viking en velfortjent ledelse etter 12 minutter. Den tidligere Manchester United-spissen headet inn en godt slått corner, og scoret med det sitt femte mål for sesongen.

  Etter 35 minutter fomlet Viking-keeper Frode Olsen Petter Rudis svake innlegg i mål. Han mente selv det var uforståelig at han ikke fanget ballen.

  - Men jeg er ikke sikker på at ballen var inne. Men når vi er så dårlige fortjener vi vel ikke bedre, sier Olsen til TV 2.

  Før utlinkingen så Molde ut som om de allerde var i 1. divisjon, men scoringen ga vertene selvtillit og entusiasme, som var sårt savnet den første halvtimen. Resten av kampen var Molde det dominere laget, og hadde de klart største sjansene med blant annet et frispark fra målscorer Rudi i kryss-stanga.

  - Stresser for mye


  Gjestene fra Stavanger var også frempå ved enkelte anledninger, men var i lange perioder helt uten angrepsspill.

  Av de to trenerne var også Vikings Roy Hodgson den mest fornøyde med resultatet.

  - Vi har kontroll frem til scoringen deres, men etter det stresser vi for mye, sier Hodgson til Canal+.

  - Jeg er ikke fornøyd, men heller ikke misfornøyd, fortsetter bursdagsbarnet, som hadde håpet på tre poeng i gave.

  Topplagene venter


  For Molde-trener Reidar Vågnes var resultatet vanskeligere å svelge.

  - Dette er en kamp vi gjerne skulle ha vunnet. Vi hadde en veldig, veldig dårlig start. Med den kontrollen vi har etter scoringen burde vi ha klart å score en gang til, men vi mangler tilstrekkelig preisjon og beveglighet, sier han til Canal+.

  Molde møter de fire topplagene Lillestrøm, Rosenborg, Tromsø og Vålerenga i de fire neste kampene, men Vågnes er allikvel optimistisk.

  - Vi har slått Rosenborg før vi, og det er positive ting å trekke ut av denne kampen. Flere unge spillere viser at de nærmer seg tippeliganivå, forteller Molde-treneren.

  Det spørs om de nærmer seg nok til å holde Molde unna 1. divisjon neste sesong.

 • Molde passerer Stabæk på tabellen og er nå femte sist på bedre målforskjell enn bærumslaget. Viking blir liggende på kvalikplass.
MÅLMENN:</B> Frode Olsen (t.v.) var skyld i Moldes utlikning etter at lagkameraten Erik Nevland hadde gitt Viking ledelsen.