- Ikke sikker på at Nordlie er rett mann

Wehrman snakker om hva som er galt i LSK.

• Direkte kl. 19.00: Lillestrøm - Strømsgodset

(Dagbladet.no): Kasey Wehrman var en favoritt på Åråsen både på grunn av sin tøffe spillestil og sine hardtslående meninger.

Nå setter australieren fingeren på hva han mener er galt med Lillestrøm - og han pakker definitivt ikke meningene sine inn i silkepapir.

I et intervju med Romerikes Blad snakker Wehrman blant annet om at LSK gjorde en tabbe da de slapp ham, at Tom Nordlie kanskje ikke er rett mann og at treningene er for harde.


På spørsmål om Nordlie er rett mann svarer han:

- Jeg tror det er berettiget å stille spørsmålet nå. Noe er ødelagt i Lillestrøm, og han får betalt en hel del penger for å finne ut hva som feiler klubben. Tom vil alltid bli invitert til mine grillkvelder, men jeg er ikke sikker på om han er riktig trener for klubben. Han har gjort det bra før, men jeg mener også han gjort feil i LSK, sier han til Romerikes Blad.

Lett å avsløre LSK

I samsvar med hva Käerjéng-treneren sa til Dagbladet.no, mener også Wehrman at LSK lider under mangel på kreativitet.

MENER LSK GJORDE EN TABBE: Kasey Wehrman skjønner ikke hvorfor LSK solgte ham til FFK midt i sesongen. Australieren har sterke meninger om hva som er galt i klubben fra Åråsen. Foto: SCANPIX
MENER LSK GJORDE EN TABBE: Kasey Wehrman skjønner ikke hvorfor LSK solgte ham til FFK midt i sesongen. Australieren har sterke meninger om hva som er galt i klubben fra Åråsen. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg er enig med dem som kritiserer Lillestrøm for manglende kreativitet. Spillerne er låst i et mønster og har ingen plan B for å bryte opp når ting ikke funker. Alle skal vite at det ikke er så veldig vanskelig å avsløre spillestilen. Lure lag kan greie det hver eneste gang, og de er sårbare mot lag som legger seg bakpå og kontrer.

En mann som Simen Brenne har ikke slått til i LSK-drakta, og Wehrman har en klar formening om hvorfor: For lange og slitsomme økter på treningsfeltet.

Ikke bitter

Wehrman ble solgt til FFK for 1,7 millioner kroner, og spør seg ubeskjedent om overgangssummen var viktigere enn gull. Han understreker at han ikke er bitter eller har en personlig agenda, og er ikke redd for hvordan uttalelsene vil bli oppfattet på Åråsen. 

Tom Nordlie betegner da også Wehrmans innspill som konstruktiv kritikk.

- Jeg kjenner Kasey som en herlig fyr med mange sterke meninger, og det han kommer med er vettuge, fotballfaglige innspill. Han skal vite at vi diskuterer alt dette sammen i klubben allerede, sier Nordlie til Romerikes Blad.

- Ikke sikker på at Nordlie er rett mann
<B>UENIG I LAGUTTAKET:</B> Occean og Sundgot kan ikke spille samtidig, mener Wehrman.
<B>RETT MANN?</B>: Kasey Wehrman mener det er betimelig at spørsmålet blir stilt.
<B>TRØTTE BEIN:</B> Wehrman mener Simen Brenne blir kjørt altfor hardt på treningsfeltet.