Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ikke sikkert at jeg slutter

Alpinjentene fikk nesten sjokk da de i går leste at John Arne Bjerknes (43) skulle slutte som landslagssjef. Men nå er det ikke sikkert at Bjerknes slutter likevel. - Jeg må vurdere situasjonen. Kanskje ender det med at jeg fortsetter, sier Bjerknes til Dagbladet i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Familie- og yrkessituasjonen er grunnene til at John Arne Bjerknes er i tenkeboksen.

- Jeg skal bruke tida godt til å tenke meg om. Avgjørelsen kommer jeg til å ta etter v-cupfinalene her i Sierra Nevada. Trolig blir det et ja eller nei midt i neste uke, sier John Arne Bjerknes.

Jentene håper

De to medaljeheltinnene fra Vail, Andrine Flemmen og Trine Bakke, var inntil i går totalt uvitende om at Bjerknes vurderer å gi seg etter to år som landslagssjef. De håper inderlig at han fortsetter, etter tidenes desidert beste sesong for de norske alpinjentene.

- Jeg synes det er rart at laget ikke er blitt informert før dette havnet i media, sier Trine Bakke til Dagbladet.

Hun mener Bjerknes har en stor del av æren for alpinjentenes framganger de siste to sesongene.

- John Arne har gjort veldig mye bra. Han er akkurat den sjefen landslaget trenger, mener Bakke.

Andrine Flemmen er enig:

- Han passer perfekt som damesjef. Jeg er klar over at toårskontrakten hans går ut nå, og jeg respekterer avgjørelsen hans uansett hva den blir. Men jeg håper han fortsetter, sier Flemmen .

Skaslien følger etter?

Også slalåmtrener Erik Skasliens kontrakt med Norges Skiforbund går ut denne våren. Av hensyn til familien, vurderer han å gjøre som Bjerknes.

- John Arnes beslutning får mye å si for min egen avgjørelse, innrømmer Skaslien.

Både Andrine Flemmen og Trine Bakke mener Skiforbundet bør finne en norsk erstatter hvis John Arne Bjerknes velger å si takk for seg.