- Ikke sikret plassen i Tippeligaen

Start spiller toppkamp mot Vålerenga.

(Dagbladet.no:) Start har 19 poeng på åtte kamper, og ti plussmål. Selv med tap mot Vålerenga i toppkampen i kveld, kan Start ligge på toppen av tabellen.

For Start er ikke - utad i hvert fall - dette noe de tenker på. Trener Tom Nordlie har lovet å sette seg på de spillerne som tar gullpraten i sin munn.

- På vei til å sikre plassen

Landslagsspiller Marius Johnsen forteller at Start fortsatt klarer å holde fokus på fotballspillingen.

- Tom er flink til å snakke det vekk, men det er klart - vi er veldig glad for den starten vi har fått, sier Johnsen til Dagbladet.no.

For det er nettopp det dette er. En god start. Klubben har fortsatt 18 kamper igjen av sesongen.

- Vi er på vei til å sikre plassen, men vi er ikke sikre ennå, mener han.

Tre på landslaget

SUPERSCORING: Marius Johnsen har scoret tre av Starts 19 mål. Her putter han på et nydelig brassespark mot Viking. Foto: ERLING HÆGELAND
SUPERSCORING: Marius Johnsen har scoret tre av Starts 19 mål. Her putter han på et nydelig brassespark mot Viking. Foto: ERLING HÆGELAND Vis mer

Johnsen lover at han og medspillerne skal brette opp ermene på Ullevaal Stadion i kveld.

- Det går ikke av seg selv, og vi møter et veldig godt lag. Vi skal likevel spille vårt spill, som vi har gjort tidligere i år.

Tidligere denne sesongen har klubben overrasket og slått medaljekandidater, scoret flere seiersmål i sluttminuttene - og også reist seg etter å ha blitt banket 3-0 på Lerkendal.

På toppen av dette har klubben tre spillere - i tillegg til Johnsen, Kristofer Hæstad (ute med tre gule i kveld) og Bård Borgersen - i landslagstroppen som skal møte Italia på lørdag.

- Vi fokuserer bare på å fortsette å prestere på klubblaget, og så ta de mulighetene vi får, sier Marius Johnsen.

LANDSLAGSDEBUT: Forrige uke debuterte Marius Johnsen på landslaget, her sammen med Frod Johnsen. I morgen samles de igjen, før Italia-kampen.