Ikke skjedd på nesten 20 år

Bruno Fernandes fortsetter å imponere stort for Manchester United. Og det er ingen tvil om hva drivkraften hans er.

HERJER: Fortsetter Bruno Fernandes i samme spor, blir han fort kåret til sesongens beste spiller i Premier League. Foto: Jonathan Moscrop/PA/NTB
HERJER: Fortsetter Bruno Fernandes i samme spor, blir han fort kåret til sesongens beste spiller i Premier League. Foto: Jonathan Moscrop/PA/NTB Vis mer
Publisert

Real Sociedad - Manchester United 0-4

Playmaker Bruno Fernandes (26) har vært en åpenbaring i Manchester United etter overgangen fra Sporting CP. Portugiseren scoret torsdag sitt 20. og 21. mål for sesongen - og passerte med det en annen United-legende.

Midtbanespiller Paul Scholes scoret 20 mål i 2002/03-sesongen, og ingen midtbanespillere i United har siden kommet opp på det antallet - før nå. Det skriver Manchester Evening News.

Fernandes står med 21 mål på 36 kamper i alle turneringer (fire mål i Champions League og 14 mål i Premier League).

Kan nå milepæl

Forrige sesong var spissen Anthony Martial klubbens toppscorer med 23 mål. Sesongen før var det Paul Pogba, med 16 mål i alle turneringer.

Romelu Lukaku scoret 27 mål i 2017/18-sesongen - 16 av dem i Premier Legaue. Zlatan Ibrahimovic scoret 28 mål sesongen før - 17 av dem i Premier League.

Det setter bragden til Fernandes i perspektiv. Selv om han er på straffer, bøtter han inn mål på alle mulige måter fra sin midtbaneposisjon. Fernandes har vært involvert i utrolige 52% av Manchester Uniteds scoringer i løpet av sine 52 kamper (32 mål totalt) i klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer